Liepājas šovmenis Luijs Fonteins publisko gangsteru filmas cienīgus kadrus ar savu seju (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Kādreizējais Liepājas domnieks, dāņu dziedātājs un uzņēmējs Luijs Fonteins (Stēns Lorenss) ir atgriezies Latvijā, lai veiktu deguna korekcijas operāciju.

Sociālajos tīklos Fonteins publiskoja vairākus kadrus, kuros redzams viņa asiņainais un apsaitētais deguns. Mūziķis gan mierināja, ka gangsterfilmas cienīgais skats nav radies kautiņa rezultātā - viņam veikta operācija

"35 gadus nespēju normāli elpot, jo baidījos no Daktera neganti asā skalpeļa. Tagad, būdams pieaudzis vīrietis,  mēroju vairāk nekā 10 tūkstošus kilometru no Ņūorleānas līdz Liepājai, lai salabotu degunu reizi par visām reizēm.

Man bija tikai 13 gadu, kad mēģināju to salabot pirmo reizi, bet aizbēgu operācijas laikā. Ko mēs no tā varam mācīties? Laiks padara jūs drosmīgus, bailes izgaist un brūces sadzīst. Šī man ir pirmā operācija. Paldies Ādolfam Svolakam un viņa drošajai rokai," rakstīja šovmenis.

"Reālā dzīve pārvēršas gangsterfilmā. Ja kādam režisoram nepieciešams piekauts gangsteris, šis ir tas, ko varu piedāvāt," pie kadriem pajokoja Fonteins. 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu