"Nekad viens otru nepametām." Leģendārā basketbolista Veida dēls publicē aizkustinošu ziņu par brāļa dzimuma maiņu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Bijušā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigznes Dveina Veida dēls Zairs reaģējis uz brāļa Zaiona dzimuma maiņu, kurš nesen nāca klajā ar paziņojumu, ka viņas vārds turpmāk būs Zaja.

Nesen leģendārais basketbolists Veids viesojās Elēnas Dedženeresas šovā, kur plašāk pastāstīja par sava dēla Zaiona vēlmi turpmāk tikt atpazītam pēc vārda Zaja.

Neilgi pēc tēva viesošanās slavenajā raidījumā, ar aizkustinošu vēsti savā "Instagram" kontā.

"Atceros, ka bērnībā neliku mammai mieru, sakot viņai, ka ļoti vēlos brāli. Biju vienīgais bērns un meklēju kompāniju un kādu, par kuru rūpēties. Esmu pateicīgs par to, ka mana labākā draudzene Zaja ar mani ir bijusi 12 gadus. Kopā darījām visu... strīdējāmies, spēlējāmies, smējāmies un raudājām. Bet viena lieta, ko mēs nedarījām, mēs nekad viens otru nepametām," rakstījis Zairs.

"Es tev teicu, ka būtu gatavs atdot savu dzīvību, lai tu uz šīs zemes būtu laimīga. Man vienalga, ko pārējie domā, tu esi mana labākā draudzene un es tevi mīlu. Un, ja tas kaut ko nozīmē, no manas puses nekas nav mainījies," turpinājis Zairs, kurš emocionālajai vēstij pievienoja arī bērnības attēlu, kurā redzams viņš un Zaja.

 
 
 
 

A post shared by ??‍♂️ (@zaire) on

 Aizvadītā gada nogalē plašu uzmanību piesaistīja Veida sievas Gabrielas Junionas ieraksts "Instagram" vietnē, kurā bija redzam, ka veida dēlam Zaionam ir pielikti balti un gari gela nagi, kā arī viņš nēsāja ļoti īsu krekliņu.

Pēcāk leģendārais basketbolists arī aizstāvēja savu atvasi sarunā ar citiem basketbolistiem Stīvenu Džeksonu un Metu Bārnsu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu