"Viens dūriens bija tik spēcīgs, ka nazis salūza viņa mutē." ASV vīrietis ielaužas mājās un brutāli sadur 11 gadus vecu zēnu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

AS Mičiganas štatā vīrietis vārda Denijs Viljams Maknīss sadūris kādu 11 gadus vecu zēnu, ziņo televīzijas kanāls CNN.

"Biju jau aizmigusi, kad dzirdēju savu dēlu kliedzam. Aizskrēju uz istabu un ieslēdzu gaismu. Ieraudzīju, ka visur bija asinis, viņa seja bija asinīs. Sajūta bija it kā tā būtu trillera cienīga filmas epizode," atklāja cietušā zēna māte Jahira Svaresa.

Policija izsaukumu uz notikuma vietu saņēmusi aptuveni plkst. 3 no rīta. Kad likumsargi ieradās notikuma vietā, viņi atklāja, ka mājā kāds bija ielauzies un veicis vairākus dūrienus zēnam. Puika tika nogādāts tuvējā slimnīcā un jau zināms, ka viņa dzīvībai briesmas nedraud.

"Viņš četras reizes sadūra manu dēlu pakausī un četras reizes vēl dažādās vietās sejā. Viens dūriens bija tik spēcīgs, ka nazis salūza viņa mutē," sacīja cietušā māte.

Policija 30 minūšu laikā pēc notikušā spēja atrast noziedznieku. 21 gadu vecais Maknīss tika aizturēts un apsūdzēts par uzbrukumu ar nodomu izdarīt slepkavību.

Kā ziņo policija, tad šis noziegums bijis nejaušs, jo Maknīss centies ielauzties arī citās šajā apmkaimē atrodošajās mājās. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu