Pasaulē bagātākais cilvēks iegādājas dārgāko villu Losandželosā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters

“Amazon” izpilddirektors Džefs Bezoss, kurš ir bagātākais cilvēks pasaulē un var lepoties ar plašu māju kolekciju, nekustamo īpašumu portfelim ir pievienojis vēl vienu īpašumu. Bezoss par 165 miljoniem dolāru iegādājies mediju magnāta Deivida Džefena Beverlihilsas īpašumu, vēsta “Forbes”.

Šādi ir uzstādīts jauns rekords nekustamo īpašumu darījumu jomā Losandželosas apkārtnē, vēsta “Wall Street Journal”. Iepriekšējais dzīvojamo māju darījumu rekords tika uzstādīts pagājušā gada beigās, kad mediju koncerna izpilddirektors Leilans Murdočs samaksāja 150 miljonus dolāru par muižu, kas bija redzama televīzijas šovā “The Beverly Hillbillies”.

Tiek ziņots, ka Bezoss un viņa draudzene Laurena Sančesa ir devušies ekskursijās pa visdārgākajām savrupmājām Beverlihilzā un Belairā, kas ir vieni no Losandželosas apgabala prestižākajiem rajoniem.

“Realtor.com” ziņo, ka Bezosa nekustamo īpašumu kopums jau ir diezgan plašs – sākot ar ēkām Ņujorkas Centrālā parka apkārtnē, gandrīz 30 000 akru lielu īpašumu Vašingtonā, kā arī īpašumi Teksasā un Beverlihilsā.

Taču tagad Bezoss iegādājies Beverlihilsā esošo muižu, kas ir pazīstama arī kā Džeka Vornera muiža. Tā tika būvēta pagājušā gadsimta 30. gados Džekam Vorneram, kas ir giganta “Warner Bros” bijušais prezidents.

1992. gadā par muižu, kas tagad pieder Bezosam, rakstīja, ka tā ir 1300 kvadrātmetrus liela gruzīnu stila savrupmāja, tai ir plašas terases un dārzi, divas viesu mājas, bērnistaba un trīs siltumnīcas, tenisa korts, peldbaseins, deviņu bedrīšu golfa laukums un auto laukums ar savu apkalpošanas garāžu un gāzes sūkņiem.”

Pēc Džeka Vornera nāves 1978. gadā villa palika otrās sievas Annas Peidžas īpašumā. Pēc Peidžas nāves 1990. gadā, Džefens iegādājās īpašumu un savrupmājas aprīkojumu par aptuveni 47,5 miljoniem ASV dolāru, uzstādot toreizējo rekordu Losandželosas apgabala mājām.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Falcon Realty Group (@falconrealtygroup) on

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu