Video ⟩ "Zaudējumi, ko būs jāatstrādā pusgadu vai pat gadu!" Nakts aizsegā no kāzu salona Rīgā nozagtas līgavas kleitas (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Pixabay

Dažas līgavas, kurām pavisam drīz ieplānotas kāzas, palikušas bez ārkārtīgi svarīgas kāzu sastāvdaļas  - līgavas kleitas. Kāds kāzu salons Krišjāņa Valdemāra ielā piedzīvojis zagļu uzbrukumu, vēsta raidījums "Degpunktā".

Garnadži nakts vidū ielauzušies salonā un aiznesuši vairākas dārgas un ekskluzīvas kāzu kleitas. Uzņēmuma darbinieki šobrīd meklē incidenta lieciniekus un pauž neizpratni, kāpēc vispār ir jāzog tik specifiskas un grūti realizējamas preces.

"Mums bija izsists ārdurvju stikls. Stikli mētājās gan uz ielas, gan telpās. Bija redzams, ka cilvēki ne reizi vien gājuši pēc kleitām, jo stikli mētājas visur," raidījumam stāsta kāzu salona īpašniece Jekaterina.

"Visticamāk, viņi bija divi. Kleitas tika ņemtas klēpjiem – viens šeit, tad dažas kleitas palaistas garām, un vēl viens klēpis šeit. To darīja divi cilvēki vienlaikus. Tā kā kleitas ir ļoti smagas, viņi nevarēja tās iznest ārā pa durvīm un pusi nometa zemē, stiklos, un iznesa tikai daļu," norāda salona īpašniece.

Naktī policiju izsaukuši kaimiņi. Viņi sadzirdēja signalizācijas troksni, paskatījās pa logu un pat ieraudzīja kādu ar kleitām skrienošu vīrieti.

"Policisti atbrauca, pirmkārt, noņēma pirkstu nospiedumus, tikai pēc tam iegāja salonā, piefiksēja zābaku pēdas. Aptaujāja mūs, kas no personāla uz šejieni atbrauca, un aizgāja pētīt, vai tuvumā ir videonovērošanas kameras. Turklāt pajautāja, vai mums ir kādas aizdomas, bet mums aizdomu pagaidām nav," norāda Jekterina.

"Salonam nodarīti zaudējumi, ko būs jāatstrādā pusgadu, ja ne veselu gadu," atzīst Jekaterina.

Šodien veikals jau strādā, kā ierasts, bet Jekaterinai ik pa brīdim jāskaidrojas ar klientiem, jo zagļi aiznesuši dažas jau līgavām rezervētas kleitas.

Ja jūsu rīcībā ir informācija, kas var palīdzēt atšķetināt šo noziegumu, nepalieciet vienaldzīgi un ziņojiet policijai.

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu