Vīrietis ASV lūdz palīdzību policijai un nonāk apcietinājumā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

ASV Floridas štatā kāds vīrietis apturēja policiju, lai pajautātu virzienu uz tuvāko auto rezervesdaļu veikalu. Tiesa, vīrietim šāda palīdzības meklēšana beidzās ar aizturēšanu, vēsta ziņu aģentūra "Associated Press".

63 gadus vecs amerikānis Huans Zamora bija devies izbraucienā netālu no Floridas štata Okalas pilsētas. Viņš uzspīdināja policistiem ar tālajiem uguņiem un vaicāja norādes uz tuvāko automašīnas rezervasdaļu veikalu.

Policisti uzreiz sajuta alkohola smaku, kas nākusi no Zamoras. Likumsargi ievērojuši arī to, ka vīrietim kaut kas nav kārtībā ar acīm. Policisti ziņojumā norādīja, ka vīrietis nespējis nostāvēt uz kājām.

Zamora policistiem stāstīja, ka pirms divām stundām bija izdzēris divas burbona glāzes. Viņš sacīja, ka esot invalīds un piekrita veikt alkohola pārbaudi. Testā viņam nesekmējās, bet tajā viņš vainoja savu invaliditāti.

Policists Zamoras jakas kabatā atradis maisiņu, kurā atradās balta, pulverveidīga viela. Pēc pārbaudēm atklājās, ka tas ir kokaīns. Vēlāk atklājās, ka vīrietis ir pārlieku lielā alkohola reibumā un pēc Floridas štata likumiem šādos gadījumos ir aizliegts braukt. 

"Jūs mani neapturējāt. Es jūs apturēju," policistu darbībām pretojās vīrietis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu