Kļūt par māti savam dēlam un brālim. Igaunijā tēvs seksuāli izmanto savu mazgadīgo meitu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Tagad Aļonai (vārds mainīts) ir 14 gadu, taču viņa nav parasta meitene. Par spīti savam vecumam, meitene jau ir kļuvusi par māti un viņas bērns ir pusgadu vecs. Aizbildnība pār viņu nodota vietējai pašvaldībai, jo abi vecāki pēc tiesas ir atstādināti no vecāku pienākumu pildīšanas, vēsta laikraksts "Postimees".

Šī briesmīgā notikuma cēlonis ir meklējams pirms aptuveni trīsarpus gadiem. Toreiz meitenes māte bija aizbēgusi no sava vīra un pametusi Aļonu un viņas brāli. Par to, kas šajā laikā notika vientuļā tēva mājās, neviens pat nespēja iedomāties - meitene palika stāvoklī.

Tiesas procesi noveda pie šaušalīga atklājuma - Aļonas tēvs visus šos gadus bija gulējis ar savu meitu un vienlaikus kļuva par tēvu un vectēvu. Šis noziegums, protams, nav palicis nesodīts un tēvs, kurš tika apsūdzēts pedofilijā, jau sēž aiz cietuma restēm.

"Tādi gadījumi notiek. Tiesa, ne tik bieži ir tādi gadījumi, ka par tēvu kļūst pašas meitenes bioloģiskais tēvs. Tieši šādi atgadījumi ir vislielākās briesmas, jo bērns savu tēvu mīl, uzticas viņam un nespēj pretoties. Viņš fiziski atrodas ļoti tuvu pedofilam," sacīja bērnu tiesību aizstāvis Reimo Raivets.

"Policisti, kuri simtiem reižu sastapušies ar pedofīliem, nevar viennozīmīgi tos atšķirt. Viņi ir parasti cilvēki un nav iespējams atpazīst viņus pēc darbībām. Pedofīls var būt kāds patīkams cilvēks, viņš var strādāt par atslēdznieku vai būt augsta amatpersona," atklāja bērnu tiesību aizstāvis.

"Viņi cenšas pārliecināt, ka vēlas pasargāt bērnus no sāpēm un dāvāt mīlestību. Turklāt, viņi apgalvo, ka cenšas iemācīt bērniem dzimumdzīves gudrības. Tas noved pie bērnu psihes sakropļošanas un speciālistiem ir pie tā pamatīgi jāstrādā," sacīja Raivets. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu