Svētdienas horoskops: 16. februāris (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops svētdienai, 16. februārim.

AUNS Iespējams, secināsi, ka pienācis īstais laiks, lai pievērstos savas fiziskās formas uzlabošanai. Tava apņēmība būs apsveicama. Arī otrā pusīte visādi centīsies iedrošināt, atbalstīt tevi!

VĒRSIS Atmet ikdienā ierasto lietišķi nopietno dzīves uztveri un atļaujies nedaudz izbaudīt dzīvi. Lielisks piemērs tev būs jaunā paaudze, kuras bezrūpība un dzīvesprieks būs kā uz delnas.

DVĪŅI Lielāku vērību vajadzētu pievērst pašsajūtai. Ieteicams ieturēt diētu, nelietot alkoholu, nesmēķēt. Ja vēl visam klāt pieliksi fiziskas aktivitātes, tad pasniegsi labāko dāvanu savam organismam.

VĒZIS Tevi šodien vilks uz diskutēšanu. Labprāt apspriedīsi globālos ekonomikas, politikas jautājumus, uzklausīsi citu viedokļus. Šis brīdis ir patiesi labvēlīgs, lai smeltos jaunu pieredzi, zināšanas.

LAUVA Pilnīgi iespējams, radīsies vēlme pēc mākslas baudījuma. Ja paspēsi internetā uziet biļetes uz interesējošo teātra izrādi vai mākslas izstādi, būsi patiesi gandarīts. Vakarā velti vairāk uzmanības mīļotajam.

JAUNAVA Centies nebūt skarbs attiecībās ar atvasītēm, ja arī tās pastrādājušas lielāku nebēdnību. Lielāks audzinošais efekts būs no sirsnīgas sarunas, nevis stingrības un uzstājības!

SVARI Šī diena nes sevī duālu dabu. Tie Svari, kuri pēdējā laikā ir dzīvojuši godīgi, tiks attiecīgi atalgoti. Savukārt tie, kuri būs nonākuši konfliktā ar savu sirdsapziņu, to jūtami pārdzīvos, jutīsies nomākti.

SKORPIONS Ja vien spēsi ieraudzīt nejauši radušās iespējas nopelnīt, vari ievērojami uzlabot savus ienākumus! Ja nepieciešams, vari veltīt uzmanību dažādu veidu remontdarbiem, mājas labiekārtošanai.

STRĒLNIEKS Vislabprātāk atpūtīsies mājīgā atmosfērā. Mīļotais cilvēks zinās, kā no savas puses palīdzēt tev atiet no ikdienas uztraukumiem un spriedzes. Vakarā ir vērts apdomāt nākamās nedēļas darbus.

MEŽĀZIS Varbūt kādam no mājiniekiem neizdosies izpildīt tev doto solījumu. Taču nepārdzīvo, gan jau tuvinieks zinās, kā atlīdzināt skādi. Mazāk koncentrējies uz materiālajām lietām, vairāk izbaudi brīvdienu.

ŪDENSVĪRS Sev apkārt vēlēsies redzēt līdzīgi domājošos, radošus un bezrūpīgus cilvēkus. Droši vari uzņemties kompānijas līdera lomu, noorganizēt nelielu izklaides pasākumu visiem par prieku.

ZIVIS Jo mierīgāk, nosvērtāk pavadīsi šodienu, jo mazāk problēmu pats sev radīsi. Galvenais šā brīža “pāridarītājs” būs steiga, paviršība un neuzmanīgums. Ļauj, lai otrā pusīte apčubina, nomierina tevi!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu