Partneri, kas var kopā palikt uz mūžu. Astroloģe Globa atklāj Zodiaka labāko pāri (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Tamāra Globa. Ilustratīvs attēls.
Tamāra Globa. Ilustratīvs attēls. Foto: instagram.com/tamaragloba

Lai arī jebkuru attiecību veiksmes noslēpums galvenokārt ir abu iesaistīto centība un rūpes, ir Zodiaka zīmes, kuru savienība ir burtiski "ierakstīta zvaigznēs". Par attiecībām, kas esot astroloģiski "praktiski perfektas", vēsta slavenā krievu astroloģe Tamāra Globa.

Šie zvaigžņu lemtie dvēseles radinieki, pēc astroloģes teiktā, ir Vēža un Zivs zīmes pārstāvji. Abas Zodiaka zīmes ir ūdens stihijas pārvaldībā un ir ļoti līdzīgas savā domāšanā, spilgtajā iztēlē un dvēseles jūtīgumā. Zem šiem zvaigznājiem dzimušajiem tāpat raksturīga arī zināma noslēpumainība.

Globa apgalvo, ka, ja šiem cilvēkiem saskan arī intereses, šī savienība kļūst prakstiski neizjaucama. Starp šo zīmju pārstāvjiem tāpat pastāvot ne tikai spēcīga seksuāla pievilkšanās, bet arī noturīga emocionālā saite, kuru tie spēj noturēt ļoti ilgu gadu garumā. Šī saskanība un abām zīmēm raksturīgā tiekšanās pēc partnera uzklausīšanas ļauj šim pārim ātri tikt pāri dažādiem romantiskajā dzīvē neizbēgamiem konfliktiem, un viņi atkal spēs turpināt atbalstīt un mīlēt viens otru.

Gan Zivīm, gan Vēžiem ir raksturīga paaugstināta emocionalitāte, kas, lai arī ikdienā abus vieno, pēc krievu atroloģes domām, var novest arī pie saspringuma - abus var ļoti iedragāt kāda kopīga nelaime, un šajā gadījumā abiem partneriem nebūs "stiprā pleca", uz kuru paļauties.

Tiesa, Tamāra Globa apgalvo, ka šādas problēmas šī pāra attiecībās nemēdz uzpeldēt pārlieku bieži. Šo pāri galvenokārt pavada Fortūna gādīgā roka, turklāt abi savienībā var sasniegt vērā ņemamus panākumus radošajā darbībā - īpaši labvēlīgas ir rakstniecības, aktiermeistarības, žurnālistikas un mākslas jomas.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu