Traģiskā avārijā bojā gājušas bijušās ASV volejbolistes un viņu 12 gadus vecās meitas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: twitter

Aizvadītajā nedēļas nogalē traģiskā auto avārijā viņsaulē devušās bijušās ASV volejbolistes, kā arī viņu 12 gadus vecās meitas, vēsta "People".

Traģiskajā negadījumā bojā gājušas Kerija Artone Makkāva (44 gadi), viņas 12 gadus vecā meita Keisija Makkāva, kā arī Lezlija Drūrija Pratera (44 gadi) un viņas 12 gadus vecā meita Raienta Pratera.

Tiek ziņots, ka četrotne devusies uz kādu amatieru volejbola turnīru Kanzasas pilsētā. Viņu minivenam un vēl vienai mašīnai uzskrēja virsū pikaps. Diemžēl sadursme volejbolistēm izrādījās nāvējoša. Pikapa vadītājs ir guvis nelielas traumas, kamēr trešās mašīnas pasažieri palikuši neskarti.

Pratera pārstāvēja Luīvillas Universitātes volejbola komandu no 1998. līdz 2001. gadam. Viņa savu komandu aizveda līdz trim konferences čempiona tituliem, kā četrām dalības reizēm NCAA turnīrā.

Tāpat Pratera pirms četriem gadiem pievienojās Luīvillas ugunsdzēsēju departamentam. Bez mīļotās mātes un sievas palicis viņas vīrs Džastins, kā arī vēl trīs bērni.

Arī Makkāva ar volejbolu nodarbojās koledžā. No 1994. līdz 1997 viņa pārstāvēja Sirakūzas koledžas vienību. Savā pēdējā studiju gadā viņa kļuva par komandas kapteini. Makkāvai joprojām pieder Sirakūzas rekords vienas sezonas ietvaros aizvadītajos mačos.

Makkāva bija precējusies ar vīru Deividu un bez mātes viņu ģimenē ir palikuši vēl četri bērni.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu