Trešdienas horoskops: 19. februāris (2)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops trešdienai, 19. februārim.

AUNS Piemērota diena, lai pabeigtu iesāktās lietas, tiktu galā ar visu veidu formalitātēm, dotos uz valsts iestādēm. Ja ieturēsi diplomātisku nostāju, tā tev pavērs jaunas durvis. Nav izslēgti zīmīgi sapņi.

VĒRSIS Veiksme būs tava sabiedrotā! Tāpēc ir vērts izmantot šo brīdi, lai risinātu svarīgus saimnieciski organizatoriskos jautājumus, tiktos ar priekšniecību, prezentētu savas nākotnes ieceres.

DVĪŅI Neskatoties uz to, ka brīžiem kļūsi pārlieku straujš, neuzmanīgs, haotisks, ar uzticētajiem pienākumiem tiksi galā pilnā apmērā. Ir vērts lielāku uzmanību veltīt darba drošības pasākumiem.

VĒZIS Ja iespējams, atturies no kardinālām pārmaiņām savā ikdienā. Vērīgajiem Vēža zīmes pārstāvjiem izdosies gūt noderīgas atziņas, mācoties no citu pieļautajām kļūdām. Vakars piemērots meditācijai.

LAUVA Var aktualizēties ar dzīvesvietu saistītie jautājumi. Taču, ja kārto nekustamā īpašuma lietas, esi piesardzīgs. Diemžēl kāds var mēģināt tevi apkrāpt. Šī būs interesanta diena Lauvām pedagogiem.

JAUNAVA Atbilstošs mirklis radošo talantu demonstrācijai. Savukārt lietišķās jomas pārstāvjiem nāksies krietni nopūlēties, lai panāktu sadarbības partneru labvēlību. Taču neatlaidība noteikti atmaksāsies!

SVARI Darba vietā nevajadzētu cilāt privāta rakstura jautājumus. Labāk rūpīgāk sekot līdzi tam, vai izpildi savus tiešos pienākumus. Dienas izskaņā tā vien alksi pēc kārtīgas ballītes.

SKORPIONS Būsi patiesi vērīgs, izrādīsi apskaužamu apķērīgumu. Pateicoties prasmei parādīt sevi no labākās puses, tev var rasties jauni lietišķie kontakti. Dienas izskaņu pavadi mīļotā cilvēka sabiedrībā.

STRĒLNIEKS Nekļūsti pārlieku tiešs sarunās ar apkārtējiem. Labāk balsties uz draudzīgumu, iejūtību un sapratni! Brīvajiem Strēlniekiem radīsies lieliskas iespējas satikt savu otro pusīti.

MEŽĀZIS Šī diena zīmīga tiem Mežāžiem, kuri nesen iestūrējuši laulības ostā, sākuši jaunas attiecības. Zvaigznes tev ļaus atraisīties erotiskajā plānā, piedzīvot neviltotas, neaizmirstamas kaislības.

ŪDENSVĪRS Bez liekiem sarežģījumiem iegūsi vajadzīgo personu atbalstu, simpātijas. Šis ir atbilstošs brīdis, lai veidotu sadarbību ar masu medijiem, stātos plašākas auditorijas priekšā.

ZIVIS Plāni būs grandiozi, tālejoši. Jautājums tikai - vai tev pietiks drosmes īstenot dzīvē kādu no iecerēm? Šobrīd galvenais nešaubīties un rīkoties! Vari būt drošs, tev pietiks gan enerģijas, gan gribasspēka!

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu