Laikraksts: Stojanovičs atteicis finansiāli labākiem piedāvājumiem, lai turpinātu darbu ar Latvijas futbola izlasi

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Slaviša Stojanovičs
Slaviša Stojanovičs Foto: Latvijas Futbola federācija

Pirms mēneša no amata atbrīvotais Latvijas futbola izlases galvenais treneris Slaviša Stojanovičs iepriekš atteicis vairākiem finansiāli ienesīgākiem piedāvājumiem, lai varētu turpināt darbu ar valstsvienību, laikrakstam "Diena" atklāja speciālists.

Pirms mēneša LFF valde lēma no amata atstādināt Stojanoviču, viņa vietā stājoties pašmāju speciālists Dainim Kazakevičam.

Kā laikrakstam stāstīja Stojanovičs, atbrīvošana no amata viņam bija diezgan liels pārsteigums, turklāt "vilka pase" iedota janvāra beigās, kad ir ļoti grūti atrast jaunu darbu.

"Protams, biju noskaņojies turpināt darbu. Vēl decembrī man uz galda bija vairāki finansiāli ienesīgāki piedāvājumi. Būšu godīgs, tā man bija pirmo reizi karjerā, taču atteicos no tiem, jo plānoju turpināt darbu ar Latvijas izlasi. Man bija vīzija, kā jāturpina strādāt. Ierados Latvijā, lai strādātu trīs gadus, nevis vienu," laikraksts citē Stojanoviča teikto.

Tāpat Latvijas izlases bijušais stūrmanis atklāja, ka šobrīd viņam nav darba piedāvājumu, jo februārī komandas jau lielākoties nokomplektējušas treneru korpusus.

"Visticamāk, kādu laiku atpūtīšos un apciemošu citus Eiropas trenerus un klubus, lai iemācītos jaunas lietas. Šāds plāns man varētu būt aptuveni līdz vasarai, kad atvērsies nākamais transfēru logs un parādīsies arī treneru vakances," stāsta Stojanovičs.

Par "vienpadsmit vilkiem" dēvētā komanda kvalifikācijas ciklā zaudēja deviņās spēlēs pēc kārtas, bet noslēgumā negaidīti ar 1:0 uzvarēja Austriju.

Aizpērn februārī no Latvijas izlases galvenā trenera amata atkāpās soms Miksu Pātelainens, kurš nostrādāja mazāk nekā astoņus mēnešus, bet pērn martā par treneri tika apstiprināts 50 gadus vecais Stojanovičs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu