"Dzīvais Kens" parāda baisos skatus ar savu seju pēc "feminizācijas" plastiskās operācijas (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Brazīliešu-britu izcelsmes TV personība un modelis Rodrigo Alvess (36), labāk pazīstams kā dzīvais Kens, turpina savas pārvērtības, lai pārtaptu par sievieti jeb Bārbiju. Nu vīrietis parādījis baisus skatus, kā izskatās viņa seja. 

36 gadus vecā TV personība veica vairākas plastiskās ķirurģijas manipulācijas, lai padarītu savu seju sievišķīgāku. 

Foto: Instagram/ rodrigoalvesuk

Kā pastāstīja vīrietis, operācija izmaksājusi aptuveni 25 tūkstošus britu mārciņu. 

Tiesa, pēc tās vīrieša seja ir pamatīgi piepampusi - viņam ir pilnīgi aizpampušas acis un vairākas saites ap galvu. 

"Es nevaru īsti parunāt, jo man tika izņemts ādamābols, tāpēc man ir iekaisis kakls. Manas acis ir purpursarkanas un pietūkušas, es neko neredzu. Es nemaz neredzu savu jauno seju. Man ir daudz zemāka matu līnija, deniņos ielikti titāna implanti, tādēļ tie kļuvuši lielāki, lai mana seja izskatītos sievišķīgāka," ārzemju medijiem bilda Alvess. 

Operācija viņam veikta Beļģijā. 

Foto: Instagram/ rodrigoalvesuk

Atgādinām: lai līdzinātos Bārbijai, viņam tikušas izņemtas sešas ribas, kā arī bijušas desmitiem plastisko operāciju: sejas korekcija, lūpu palielināšana, tauku atsūkšana, rinoplastika, krūšu palielināšana. Ikdienas tēlu viņš papildina ar parūkām, grimu un košiem tērpiem. 

"Dzīvais Kens" ieguva sabiedrības uzmanību pēc tam, kad 2004. gadā pirmo reizi veica plastisko operāciju, lai līdzinātos lellei Kenam. Kā vēsta ārvalstu mediji, tam Alvess operācijās bija ziedojis jau 426 tūkstošus eiro. Pēc tam viņš izlēma, ka vīrieša ķermenī tomēr nejūtoties ērti, tādēļ pārtaps par sievieti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rodrigo Alves (@rodrigoalvesuk) on

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu