Liene Šomase skaidro, kāpēc pēdējos piecus gadus turējusi slepenībā savu privāto dzīvi (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Dziedātāja Liene Šomase, kuras ikdienai nu iespējams sekot līdzi televīzijas sievietēm “STV Pirmā!” veidotajā realitātes šovā “Slavenības. Bez filtra” neslēpj, ka ilgu laiku apzināti vairījusies no publicitātes. 

Nu viņa atklāja, ka šādam lēmuma par iemeslu bijusi nepatiesība, ko savās lapaspusē par Lieni publiskojusi pašmāju dzeltenā prese, kā arī naidpilnie komentāri internetā, kas sekojuši līdz ar popularitāti.

“Sākumā es centos pret to cīnīties. Un tad es sapratu, ka tikai vēl vairāk malku piemetu tam ugunskuram. Ir vienkāršo jānoiet nost no tā visa, un tāpēc es arī izvēlējos pirms pieciem gadiem noiet no šīs publiskās telpas,” savu lēmumu skaidro Liene Šomase.

Liene saņēmusi komentārus gan par savu izskatu, gan to, ka nākusi no laukiem. “Es raudāju gandrīz katru vakaru. Un tad es sapratu, ka tas ir pilnīgi normāli – kolīdz tu sāc kaut ko darīt publiski, ir ļoti daudz viedokļi visiem,” saka dziedāja, piebilstot, ka šobrīd par to visu tikai pasmejoties, komentārus internetā jau sen vairs nelasot un necenšoties izpatikt visiem.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu