"Esmu redzējis daudzus šausminošus negadījumus un šis ir viens no tiem." Automašīnas ugunsgrēkā Austrālijā bojā iet trīs bērni un un viņu tēvs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: EPA/Scanpix

Trešdien, 19. februārī, trīs bērni un viens pieaugušais gājuši bojā automašīnas ugunsgrēkā Austrālijas pilsētā Brisbenā, ziņo laikraksts "The Independent".

Visas četras atrastās personas mira notikuma vietā, bet viena sievietei ar gūtiem smagiem apdegumiem ir nogādāta slimnīcā.

Kāds aculiecinieks stāstīja, ka redzējis, kā degoša sieviete izlec no mašīnas un kliedz, ka vīrietis viņu ir aplējis ar benzīnu. Vietējie ugunsdzēsēji aptuveni 15 minūtes cīnījušies ar liesmām līdz tās apdzēsuši.

Policija jau identificējusi cietušos - tā bijusi ģimene. Mirušais vīrietis bija bērnu tēvs Rovans Baksters, bet cietušo bērnu māti sauc Hanna Bakstere. Degošā automašīna tika atrasta netālu no sievietes vecāku mājām.

Vietējie stāsta, ka dzirdējuši vairākus sprādzienus un metušies laukā no mājām, lai paskatītos, kas noticis.

"Esmu redzējis daudzus šausminošus negadījumus un šis ir viens no tiem," sarunā ar Austrāijas medijiem sacīja inspektors Marks Tomsons.

Negadījumā cietis arī kāds garāmgājējs, kurš, ieraugot degošo automašīnu, bija meties glābt iekšā esošos cilvēkus. Mediķi apgalvoja, ka garāmgājējs guvis sejas apdegumus un ir nogādāts slimnīcā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu