Smagas galvas traumas un atdalījušās ķermeņa daļas. Dzērājšoferis Teksasā nāvējoši notriec gājēju un dodas uz bāru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
ASV policija
ASV policija Foto: AP/Scanpix

Piedzēries automašīnas vadītājs ASV Teksas štata pilsētā Ostinā nāvējoši notriecis kādu gājēju un pēc tam braucis aptuveni 800 metrus līdz tuvējam alus bāram, ziņo laikraksts "Daily Mails".

24 gadus vecais automašīnas vadītājs Pols Džozefs Garsija atrodas apcietinājumā par apsūdzībām slepkavības veikšanu alkohola reibumā un negadījumā, kas saistīts ar traumām.

Aculiecinieki stāsta, ka redzējuši Garsijas vadīto automašīnu "Ford" braucot bez iedegtiem lukturiem. Auto traucies pārgalvīgi lielā ātrumā un notriecis kādu vīrieti, kurš stūma iepirkuma ratiņus. Garsija pēc cilvēka notriekšanas turpinājis savu ceļu.

Paziņojumā teikts, ka notriektais gājējs izlidojis cauri automašīnas priekšējam vējstiklam un piezemējies šofera blakussēdētāja vietā. Vīrietis trieciena brīdi bija guvis ļoti smagas galvas traumas un dažas viņa ķermeņa daļas bija atdalījušās.

Garsija pēc negadījuma bija braucis līdz tuvējam alus bāram un ar basām kājām iegājis tajā iekšā. Iestādes darbinieki uzreiz sapratuši, ka ar Garsiju kaut kas nav kārtībā. Pēc darbinieku teiktā Garsija, ieejot bārā, raudājis.

Kad policija atrada Garsiju, viņi konstatēja, ka uz viņa ir asins pēdas, kas atbilst tām, kas atrastas viņa auto. Tāpat atklājās, ka viņš atrodas alkohola vai narkotisko vielu ietekmē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu