"Dievs kļūdas nepieļauj!" Slaveni reperi komentē Veida dēla dzimuma maiņu un izpelnās plašu kritiku (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Reperis "Young Thug"
Reperis "Young Thug" Foto: AFP / Scanpix

Pavisam nesen basketbola leģenda Dveins Veids sarunā ar Elēnu Dedženeresu publiski atklāja, ka viņa dēlu Zaionu turpmāk jādēvē par Zaju, jo 12 gadus vecais zēns sevi identificē kā meiteni. Slavenie reperi "Young Thug" un "Boosie Badazz" izpelnījies plašu kritiku par savos sociālo tīklu kontos publicētiem vēstījumiem Zajai un viņas tēvam, vēsta "Billboard".

Reperis Džefrijs Lamārs Viljamss jeb "Young Thug" savā "Twitter" kontā publicēja ierakstu, kurā apzināti Zaju uzrunāja vīriešu dzimtē.

"Viss, ko gribu teikt Veida dēlam: DIEVS KĻŪDAS NEPIEĻAUJ. Bet, hei, dzīvo kā patiesi vēlies," savā "Twitter" kontā rakstīja mūziķis. 

Protams, reperis šo ziņu pēcāk izdzēsa, bet šādi izteikumi izpelnījās plašu kritiku.

Kāds "Twitter" lietotājs rakstīja, ka reperim vajadzējis paklusēt, ko viņš, protams, nav spējis: " "Toung Thug" vajadzēja sēdēt un uztraukties par savām lietām, bet viņš, protams, nevarēja atturēties. Tieši tik homofobi ir mūsdienu cilvēki - nevar savākties un nerakstīt stulbības internetā."

Cits lietotājs bija lakonisks:

Daļa repera kritiķu uzsvēra, ka cilvēkiem vajadzētu pārtraukt klausīties viņa daiļradi.

Pirms "Young Thug" vēl necienīgāku ziņu savā "Instagram" kontā publicēja Torenss Hečs juniors, pazīstams ar skatuves vārdu "Boosie Badazz": "Man kaut kas par šo ir jāsaka. Dvein Veid, tu esi aizgājis pārāk tālu. Tas ir 12 gadus vecs puisis. Tajā vecumā viņi pat nezina, kas būs viņu nākamajā ēdienreizē. Viņi vēl neko nav izdomājuši. Viņš 16 gadu vecumā var satikt sievieti un viņā iemīlēties, bet viņam vairs nebūs dzimumlocekļa. Nenogriez viņa dzimumlocekli!"

Hečs juniors gan nav ņēmies piemēru no sava amata brāļa - skandalozais ieraksts joprojām ir atrodams viņa "Instagram" kontā "officialboosieig".

Pie šī ieraksta komentāru saturs ir līdzīgs, bet vispopulārākais ir dīdžeja "Daigotti" ieraksts: "Viņš pa kluso ir slims galvā."

Paredzams, ka abi reperi kritiku turpinās izpelnīties vēl ilgāku laiku.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu