Pārsteidzoša atkalredzēšanās. ASV medmāsa rūpējas par vīrieša, kuru auklēja pirms vairākām desmitgadēm, dēlu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Facebook

Mazais Zeins piedzima desmit nedēļas par ātru. Zēna priekšlaicīgā ierašanās šajā pasaulē izraisīja pārsteidzošu atkalapvienošanos viņa tēvam un medmāsai, kura pirms 30 gadiem rūpējās par viņu un tagad par viņa dēlu, vēsta raidsabiedrība CNN.

"Dzemdības sākās bez nekādiem priekšvēstnešiem, tik tikko man bija sākušās kontrakcijas," pastāstīja Zeina māte Renāta Freidina. Puisēns piedzima 30. janvārī ASV, Ņūdžersijā.

34 gadus vecā Freidina un viņas līgavainis Deivids Kaldvels sapakoja automašīnu un devās uz slimnīcu - to pašu slimnīcu, kurā Kaldvels pirms vairāk nekā 30 gadiem piedzima priekšlaicīgi savai mammai.

Pēc trim dienām jaunie vecāki jau bija mājās, kad 33 gadus vecais Kaldvels gribēja aplūkot savas bērnības bildes, lai redzētu, cik ļoti viņa dēls viņam līdzinās. Kad Freidina apskatīja fotogrāfijas, viņu izbrīnīja, kas ļoti pazīstams.

"Es ieraudzīju fotogrāfiju un uzreiz sapratu, ka tā ir medmāsa Liza," norādīja Renāta. "Deivids man neticēja un teica, ka tas nav iespējams."

Medmāsa Liza Makgovana rūpējās par Zeinu kopš viņa nākšanas pasaulē, un tagad pirms vairākām desmitgadēm uzņemtas fotogrāfijas izrādās, ka viņa rūpējusies arī par Deividu.

"Pie mums ir bijuši tik daudz priekšlaicīgi dzimušu zīdaiņu, un mums ir daudz tādu vecāku, kuri saka, ka viņiem šeit dzimis radinieks, taču pirmo reizi es piedzīvoju ko šādu," Makgovana komentēja pārsteidzošo atkalsatikšanos. "Tas bija ļoti jauks pārsteigums."

Freidina sociālajā tīklā "Facebook" dalījās ar attēliem, kuros redzams, kā Makgovana šūpina Zeinu un attēlu, kur viņa pirms daudziem gadiem auklē Deividu.

Gandrīz trīs nedēļas vecais zīdainis jau ir sociālo tīklu zvaigzne.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu