"Vai ir kas labāks par kokaīnu un prostitūtām?" Skandalozais bokseris Fjūrijs stāsta par svinībām pēc gaidāmās cīņas (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Taisons Fjūrijs
Taisons Fjūrijs Foto: AFP / Scanpix

Slavenais bokseris Taisons Fjūrijs allaž ir izcēlies ar neparastiem izteikumiem. Šoreiz britu sportists atklājis savus svinību plānus, ja viņam nedēļas nogalē izdotos uzveikt Deonteju Vailderu, vēsta "The Sun".

Slavenais britu bokseris, kurš pirms vairāk nekā četriem no troņa gāza smagsvaru leģendu Vladimiru Kļičko, pirms gaidāmās cīņas ir nācis klajā ar vairākiem neparastiem apgalvojumiem par savu treniņprocesu. Viņš ir atklājis, ka masturbē septiņas reizes dienā, kā arī bokseris mērcējot rokas benzīnā, lai stiprinātu roku ādu.

Šoreiz kolorītais bokseris pastāstījis par saviem plāniem pēc cīņas ar Vailderu. "Čigānu Karalis" atklājis, ka pēc cīņas viņš to svinēs tikpat intensīvi kā tai ir gatavojies.

"Pēc šīs cīņas es uzdzīvošu ar kokaīnu un prostitūtām. Vai ir kas labāks par kokaīnu un prostitūtām?" sarunā ar "Daily Caller" atklājis Čigānu Karalis.

"Es prostitūtas izvēlos no lētā gala - tās kuras maksā ap 30 dolāriem. Tiesa, vienmēr pirms saskarsmes ar šīm meitenēm vajag sev injecēt penicilīna devu," turpinājis Fjūrijs.

Zīmīgi, ka Fjūrijs ir precējies un viņa ģimenē aug pieci bērni, līdz ar to nav šaubu, ka Fjūriju namā par šādiem izteikumiem radās jautājumi.

Gaidāmā cīņa starp Fjūriju un Vailderu gaidāma 23. februāra rītā aptuveni 6:30 pēc Latvijas laika. Pirmais abu bokseru duelis noslēdzās ar skandalozu neizšķirtu, lai gan daudzi eksperti joprojām uzskata, ka uzvaru pelnījis bija tieši Fjūrijs.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu