Kā visu Zodiaka zīmju pārstāvji var uzlabot sliktu dienu?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Dzīve ir kā zebra, vai ne? Nu, vai vismaz līniju burtnīcas lapa - agrāk vai vēlāk pienāk arī ne tik gaišs periods. Par to, kas spēj uzlabot Zodiaka pārstāvju omu pat visnemīlīgākajā dienā, vēsta portāls "Clubber".

Auns - fiziska slodze

Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem uzlabot garastāvokli palīdzēs sporta zāles apmeklējums, kaislīga tikšanās ar mīļoto gultā vai pat dinamiskas videospēles baudīšana. Aktīva atpūta Auniem ļauj atbrīvoties no vilšanās sajūtas - tā rada šķietami nepārvaramu stresu.

Vērsis - sevis palutināšana

Komfortu mīlošie Vērši gan jau zina, ka viņu dienu vislabāk uzlabojošās aktivitātes ir SPA apmeklējums, kādas skaistas lietas iegāde vai vienkārši - aromātiska vanna un glāze laba vīna. Ja šīs zīmes pārstāvji spēj atkal atslābināties, diena noteikti ātri vien uzlabosies.

Dvīņi - komunikācija ar draugiem

Reti kura Zodiaka zīme ir tik sabiedriska, cik Dvīņi - šī zvaigznāja pārstāvji lielāko baudu dzīvē gūst apspriežot savus dzīves uzskatus un idejas domubiedru kompānijā. Lai sevi atgrieztu "pareizajās sliedēs" šiem cilvēkiem pietiek pat ar aizraujošu grupas čatu vai pāris dzērieniem viņu mīļākajā krodziņā.

Vēzis - izrunāšanās ar mīļoto

Šie ūdens stihijas pārstāvji jau no dabas ir diezgan noslēgti, tādēļ viņiem mēdz sagādāt grūtības atklāt savus pārdzīvojumus. Tikt galā ar apspiestajām emocijām šiem cilvēkiem palīdz izrunāšanās ar kādu, kuram viņi uzticas.

Lauva - atcerēšanās par savām "stiprajām pusēm"

Lai arī karaliskie Lauvas zīmes pārstāvji šķiet nesatricināmi un pašpārliecināti, arī viņu prātos mēdz iezagties šaubas, jo īpaši, ja šie uguns stihijas pārstāvji ir pieļāvuši kādu kļūdu. Lai arī šie cilvēki zina, ka ir noderīgi un talantīgi, sliktās dienās viņiem var būt īpaši svarīgi saņemt atzinību no citiem cilvēkiem.

Jaunava - koncentrēšanās uz atlikušo dienas daļu

Kamēr daudzi pēc neveiksmes ir tendēti pažēlot sevi, Jaunavas zīmes pārstāvjiem tas liek justies tikai sliktāk - viņiem garastāvokļa uzlabošanai nepieciešams izveidot plānu, kā atlikušo dienas daļu padarīt labāku. Viņi var sākt meklēt radušās problēmas risinājumu - zem šī zvaigznāja dzimušajiem ir īpaši svarīgi saprast, ka viņi joprojām kontrolē situāciju.

Svari - drauga plecs

Teju visiem astroloģijas interesentiem ir zināms, ka Svaru zīmes pārstāvji ļoti slikti panes vientulību. Lai arī ikdienā šie gaisa stihijas pārstāvji ir pietiekami pašpietiekami, grūtos mirkļos viņiem patiešām ir nepieciešams labs draugs, kurš spēj pārliecināt par to, ka galu galā viss būs kārtībā.

Skorpions - vienatne

Skorpionu dabā ir zināma vēlme pēc vientulības. Īpaši spēcīgi šīs Zodiaka zīmes pārstāvji to izjūt situācijās, kad kaut kas ir nogājis greizi. Šie cilvēki var izvēlēties paslēpties savas mājas četrās sienās, taču vislabāk viņi jutīsies aizbraucot uz kādu vietu, kur viņus neviens nevar sasniegt - šādos apstākļos viņi ir spējīgi atgūt mieru un sagatavoties nākamajam periodam.

Strēlnieks - došanās ceļojumā

Ugunīgie Strēlnieki dzīvi bauda kustībā, tādēļ, kad viņu dzīvēs ir noticis kaut kas ne pārāk labs, viņi labprāt dodas izpētīt kādu eksotisku vietu. Šīs Zodiaka zīmes pārstāvjiem nav nepieciešama pilnīga vienatne - viņi ekskursijā labprāt ņem līdzi draugus, ar kuriem okeāna malā var aprunāties par sadzīves raizēm un lēnām atgūt mieru.

Mežāzis - atgādinājums par sasniegto

Mežāžiem raksturīga ir izteikta tieksme uz pašanalīzi un paškritiku, tādēļ, viņuprāt, dažādas krīzes situācijas notiek samērā bieži. Kad visa kļūst par daudz, viņu omu spēj uzlabot atcerēšanās par visu, ko viņi ir sasnieguši savā dzīvē - ja kāds spēj viņiem to atgādināt, garastāvoklis uzreiz būs glābts.

Ūdensvīrs - filozofiska rakstura saruna

Šīs neatkarīgās Zodiaka zīmes pārstāvjiem pārsvarā ir vienalga par citu vērtējumu, taču, neskatoties uz pārsteidzošo pašpietiekamību, arī šis Zodiaka zīmes pārstāvju dzīvēs mēdz gadīties nepatīkamas dienas. Tumšākos mirkļos labākais, ko šie cilvēki var darīt, ir pievēršanās globāla mēroga problēmām, lai sev atgādinātu, ka uz kopējā fona viņu problēmas ir mazas un ne pārāk nozīmīgas. Šie cilvēki attiecīgās tēmas labprāt apspriedīs arī ar tikko iepazītiem cilvēkiem, kuri var sniegt jaunus skatupunktus.

Zivis - līdzcilvēku interese

Zem šī zvaigznāja dzimušie ikdienu mēdz pavadīt jūtu un fantāziju pasaulē, un ļoti smalki jūt apkārtējo cilvēku emociju pasauli. Kad gadās ne tik patīkama diena, Zivs zīmes pārstāvjiem ļoti negribas palikt vieniem ar savu pārlieku aktīvo iztēli - viņu dienu var būtiski uzlabot pat tāds "sīkums", kā līdzcilvēku uzmanība. Zem šī zvaigznāja dzimušie ir pārāk kautrīgi, lai pēc kompānijas vērstos paši, tādēļ viņiem ir ļoti būtiski, lai blakus ir atbalstoši un vērīgi draugi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu