Pazaudētas iekāpšanas kartes beidzas ar vīrieša mēģinājumu lidojuma laikā atvērt lidmašīnas durvis (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lidsabiedrības "IndiGo" lidmašīna
Lidsabiedrības "IndiGo" lidmašīna Foto: Reuters/ScanPix

Otrdienas, 18. februāra, lidsabiedrības "IndiGo" lidojuma laikā no Indijas pilsētas Deli uz Saūda Arābijas pilsētu Džidu tika aizturēts, jo kāds pasažieris mēģinājis atvērt lidmašīnas durvis, ziņo laikrasts "The Independent".

Lidojuma reiss tika aizkavēts par trim stundām, jo kāds pasažieris lidmašīnas pacelšanās laikā piesteidzās pie lidaparāta durvīm un mēģināja tās atvērt, lai ielaistus savus draugus.

Uz lidmašīnas klāja kopumā atradās 110 pasažieri. Divi no pasažieriem bija pazaudējuši savas iekāpšanas kartes un netika ielaisti lidmašīnā.

Kamēr lidmašīna manevrēja pa pacelšanās ceļu, abu pasažieru paziņa pavēlēja, lai viņa draugi tiek ielaisti uz klāja. Apkalpe lūdza vīrieti nomierināties un ieņemt savu sēdvietu, taču viņš to nedarīja. Pēc šadas rīcības lidmašīnas pilots nolēma atgriezties terminālā.

Šis nav pirmais gadījums, kad kāds no pasažieriem mēģinājis atvērt lidmašīnas durvis. Iepriekš 26 gadus veca sieviete iepriekš tika apcietināta par līdzīgu gadījumu. Pirms diviem gadiem viņa mēģināja atvērt lidmašīnas durvis gaisā.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu