Video ⟩ Zagļa notveršanā Ulbrokā iesaistās arī veikala darbinieki

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Ieva Leiniša/LETA

Trešdien, 19. februārī, gaišā dienas laikā kāds zaglis uzdarbojies vienā no Ulbrokas centrā esošajiem veikaliem. Viņu ievēroja vairāki aculiecinieki un pat darbinieki, taču viņš turpinājis savu ceļu, ziņo raidījums "Degpunktā".

Video: "Degpunktā" sižets

Stopiņu novada kārtības sargi saņēma ziņu, ka vienā no Ulbrokas centrā esošajiem veikaliņiem tik tikko paviesojies zaglis. Vīrietis esot paķēris dažādus produktus, kas pagadījušies pa rokai un meties bēgt.

"Noskaidrots, ka divi no darbiniekiem jau seko šai aizdomās turamajai personai, kas veikusi zādzību. Un policijas darbinieki izbrauca uz Ulbrokas peldvietu pie Ulbrokas ezera, lai varētu turpināt šo pakaļdzīšanos," raidījumam "Degpunktā" atklāja Stopiņu novada pašvaldības policijas vecākais inspektors Jānis Feldmanis.

"Ierodoties notikuma vietā, tika sastapti veikala darbinieki, kuri dzinās pakaļ zaglim. Arī policijas darbinieks uzsāka pakaļdzīšanos ar kājām. Pēc neilga brīža policija vīrieti arī panāca," sacīja Feldmanis.

Vīrietis no likumsargiem centās slēpties pludmalē esošajā pārģērbšanās kabīnē. Sākotnēji zaglis stāstīja, ka bēdzis vien tamdēļ, ka viņam skrējuši pakaļ veikala darbinieki. Vēlāk pie vīrieša tika atrasts arī ierocim līdzīgs priekšmets.

"Pēc tam arī veikala darbinieki atpazina šo personu, kura veikusi zādzību, tādēļ viņš aizturēts. No veikala paņemtas vairākas lietas. Cik var saprast, zādzība nebija iepriekš plānota, vīrietis bija vienkārši paķēris to, ko var paķert  – pārtikas produktus un citus priekšmetus, un tā arī izskrēja no veikala," norādīja policijas pārstāvis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu