Video ⟩ Aizdomas par epilepsijas lēkmi pie mašīnas stūres. Imantā sieviete mīklainos apstākļos ietriecas stāvošā auto

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Neatliekamās medicīniskās palīdzības mašīna
Neatliekamās medicīniskās palīdzības mašīna Foto: Artūrs Ķipsts/LETA

Ceturtdien, 20. februārī, Rīgā notikusi visai neparasts ceļu satiksmes negadījums. Kāda sieviete mīklainos apstākļos ietriekusies stāvošā automašīnā, ziņo raidījums "Degpunktā".

Video: "Degpunktā" sižets

Imantā, Kurzemes prospektā, vietā kur ceļš krustojas ar Kleistu ielu, uz ceļa sadūrās divas vieglās automašīnas – "Volkswagen Jetta", kas braukusi pa Kleistu ielu un "Toyota Camry", kas virzījusies pa Kurzemes prospektu.

Sākotnēji šķitis, ka "Volkswagen" mašīnas vadītāja rupji pārkāpusi ceļu satiksmes noteikumus un ignorējusi ceļa zīmi, kas norādījusi, ka viņai jādod ceļš.

Taču vēlāk atklājies, ka avārijas brīdī minētais “Volkswagen” spēkrats pat nebija izkustējies no vietas, kad tajā nezināmu iemeslu dēļ iestūrēja “Toyota” braucamrīks. Tā vadītāja, visticamāk, cīnījusies ar spēkrata vadību, taču nebija tikusi galā. “Volkswagen” šofere, kas saņēmusi spēcīgo triecienu no sāniem, raidījumam “Degpunktā” izstāsta iespējamo nesaprotamā manevra iemeslu.

"Viņa ieskrēja iekšā. Es stāvēju krustojumā, gaidīju, viņa mainīja virzienu un ieskrēja. Es nepaspēju pat izbraukt, es vienkārši stāvēju. Stāvošā mašīnā iebrauca iekšā. Varbūt viņai bija epilepsijas lēkme, viņa pēc tam raustījās.  Viņu aizveda ātra palīdzība. Man ir viss kārtībā, vienīgais stress," raidījumam "Degpunktā" stāstīja "Volkswagen" mašīnas vadītāja.

Pagaidām nav skaidrības vai sākotnējā informācija par epilepsijas lēkmi "Toyota" spēkrata vadītajai ir apstiprinājusies. Visdrīzāk vadītājai būs atkārtoti jāapmeklē medicīnisko komisiju, kas izvērtēs viņas veselības stāvokli un to vai turpmākā sēšanās pie stūres nevar apdraudēt satiksmi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu