"Cilvēki, atveriet smadzenes!" Pašmāju "drag queens" atklāti par "Erotu" un aizspriedumainiem cilvēkiem (45)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Jānis Škapars/ Rūdolfs Liepiņš / TVNET

21. un 22. februārī Ķīpsalā notiek pasākums tikai pieaugušajiem - "Erots 2020", kurā uzstājas arī pašmāju "drag queens" Amuna Davis, Stefa, Sofija un Calypso. Portālam "Apollo" pirms "Erota" izdevās aprunāties ar četrotni un noskaidrot viņu viedokli par festivālu un tiem cilvēkiem, kuriem tas nemaz neiet pie sirds. 

Foto: Ieskats erotikas festivālā "Erots 2020"

Četrotne pazīstama ar nosaukumu "Baltic Queens" (Baltijas karalienes) un "Erotā" ir viena no retajiem Latvijas pārstāvjiem - pārējo priekšnesumu sastāvu lielākoties veido mākslinieki no ārzemēm. 

"Drag queens" skaidro, ka četrotnei ir prieks uzstāties un pārstāvēt savu Latviju. 

"Mums ir lepnums un milzīgs pagodinājums uzstāties "Erotā" jau otro gadu pēc kārtas. Mēs esam pārstrādājušies, esam pārguruši un bezspēkā, jo vēlamies, lai mūsu šovs ir ļoti, ļoti labs un nav tā, ka var redzēt - ai, nu jā, šie jau no Latvijas.

Gribas, lai saka: "Oho, šie ir no Latvijas!" Tāpēc arī mēs veidojam mūsu šovu, lai ir redzams, ka ir iespaidīgi! 

Godīgi sakot, neizjūtu, ka citi mākslinieki būtu profesionālāki tāpēc, ka ir no ārzemēm. Mēs kā grupa vispār nedomājam par citiem, ne reizi. Mēs koncentrējamies uz mūsu šovu. Mūs neinteresē neviens cits mākslinieks, mūs interesē, kā uzstāsimies," pastāstīja atraktīvie skatuves mākslinieki.

Neskatoties uz to, ka grupas līderis Amuna Davis jeb Dāvis cīnās ar bezmiegu, viņš esot "gatavs pielaist uguni skatuvei".

Lai gan "Erots" skaitās erotikas festivāls, grupa koncentrējas uz to, lai viņu priekšnesums būtu estētiski baudāms.

"Mēs nevēlamies, lai mūsu priekšnesums būtu jēls, kurā tiek bezmērķīgi zibināti plikumi. Mums galvenais, lai priekšnesums ir baudāms. Jā, mums ir seksīga deja, bet nekādas pikantērijas. Nevēlamies "izbraukt" priekšnesumā uz kailumu, bet gan parādīt deju," norādīja grupas dalībieki.

Grupa dalījās pārdomās arī par cilvēkiem, kuri publiski pauž savu nepatiku par festivālu un tā norisi.

"Cilvēki, atveriet smadzenes!

Jūs neesat vienīgie uz šīs pasaules. Pasaule ir dažāda, un tajā pašā laikā mēs visi esam vienādi. Ja tev kaut kas nepatīk, tad sēdi savās mājās un klusē, ja esi atvērta persona, ej baudi dzīvi, dabū pieredzi un veido atmiņas.

Mums nekad nebūs skaidrs, kāpēc cilvēki tērē laiku, lai kaut ko heitotu un rakstītu negatīvus komentārus. Galvenais ir censties domāt pozitīvi. Normāli, izglītoti un laimīgi cilvēki nekad neies un nerakstīs briesmīgus komentārus. Ja tā ir, sēdi savā pagrīdē un attīsties!" tā pašmāju slavenie "drag queens".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amuna Davis (@amunadavis) on

Komentāri (45)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu