Brīdinājums!

Apstiprinu, ka esmu vismaz 18 gadus vecs!

Arī sadragāta roka neatturēja no striptīza! Intervija ar "Erota" zvaigzni Keri Gold

Foto: apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Nedēļas nogalē norisinājās festivāls "Erots", kurā uzstājās arī klēpja deju un striptīza čempione, kā arī talantīga akrobāte Keri Gold. "Apollo" bija iespēja aprunāties ar striptīzdejotāju par dzīvi, viņas karjeru un dažādām traumām.

Plašāku sabiedrību Keri pārsteidza ar savu neparasto priekšnesumu – fitnesu ar krēslu šovā “Britain’s Got Talent”. Ar saviem prātam neaptveramajiem šoviem erotiskajos un fetiša pasākumos viņa ir savaldzinājusi skatītājus visā pasaulē. Māksliniece Rīgā uzstājās gan ar solo priekšnesumiem, gan duetos.

Ar Keri tikāmies piektdien, 21. februārī, pirms festivāla sākuma - viņa Rīgā ielidoja vien iepriekšējā naktī, taču jau pulksten 12 no rīta bija ieradusies uz mēģinājumu un piekrita ar mani parunāt pie brokastu kafijas tases. Mani uzreiz pārsteidza Keri atvērtība un mīļums - viņa, mums abām satiekoties, mani uzreiz apskāva, labprāt papļāpāja arī pēc intervijas un neviltoti izrādīja interesi par manu privāto dzīvi, jestri uzturot sarunu. 

Lai gan Keri ir striptīzdejotāja, viņa priekšroku dod fotogrāfijām, kurās ir apģērbta vai izrāda savu lokanību, nevis kailo ķermeni. Tiesa, "Erotā" Keri uzstājās arī kaila.

Foto: Rudolfs Liepins

Pastāsti, kā tev patīk Rīga! 

Rīga ir ļoti skaista, esmu dzirdējusi, ka tā ir ļoti jautra ballīšu vieta! Taču esmu sajūsmā arī par Ķīpsalu. Rīgu gan pametīšu svētdien, taču esmu apņēmusies šeit atgriezties kā tūriste, jo Rīga ir vien divu stundu lidojuma attālumā no Lielbritānijas! Kā tur ir ar Rīgu un ballītēm?

Ballītes jau vairāk notiek vasarā, ziemā Rīga ir mierīgāka.

Tad es noteikti atgriezīšos vasarā! 

Un ko tu domā par festivālu "Erots"?

Šī vieta ir satriecoša, Ķīpsalas halle ir tik liela! Es staigāju apkārt ar muti vaļā! Un skatuve ir tik skaista, nevaru vien sagaidīt, kad tur uzstāšos! 

Tu esi piedalījusies šovā "Britain's Got Talent". Vai tas kaut kā ietekmēja tavu dzīvi?

Godīgi sakot, mana dzīve bija traka pirms tam un ir traka arī tagad. Tas neko daudz nemainīja, es turpināju realizēt savas trakās idejas.

Es nevēlos, lai mana dzīve ir garlaicīga. Es nemitīgi mēģinu iemācīties kaut ko jaunu.

Lai gan es to darīju jau iepriekš, šovs man ļāva satikt jaunus cilvēkus un lika man kļūt atpazīstamai. Lai gan šovs bija pirms septiņiem gadiem un es uz skatuves biju uz četrām minūtēm, visur, kur es pasaulē dodos, cilvēki mani atpazīst. Viņi pat neatceras, kurš togad uzvarēja, bet viņi atceras mani! Es janvārī biju Jamaikā, un uz ielas uz mani rāda vīrietis un iekliedzas: - Oho, tā ir Keri no "Britain`s Got Talent"!

Kā tu vispār izlēmi kļūt par striptīzdejotāju?

Man vienmēr ir patikusi deja ap stieni, tas izskatās tik skaisti. Vienkārši nekad nedomāju, ka es varētu ar to nodarboties. Man vienmēr šķita, ka esmu pārāk veca. Bet kādu dienu izlēmu, ka tomēr mēģināšu. Tādēļ gāju uz nodarbībām, bet man gāja briesmīgi, es pat nevarēju sevi pacelt uz stieņa! Tādēļ sāku apmeklēt sporta zāli, smagi trenējos un laika gaitā sāku uztrenēt muskuļus. Turklāt pat kļuvu atkarīga no dejas ap stieni, tādēļ pēc neilga laika jau nodarbojos ar to profesionāli. Tas man ir sniedzis ļoti daudzas lieliskas iespējas. Tas liek justies labi, izskatīties seksīgi, atlētiski.

Vai ir gadījies gūt arī kādas traumas?

Man bija ļoti nopietna trauma pagājušogad.

Es biju sporta zālē un uzmetu sev uz labās jeb dominējošās rokas 15 kilogramu hanteli. Tas pilnībā sadragāja rokas kaulus, ārstiem vajadzēja manu roku "uzbūvēt" no jauna ar metāla kauliem. 

Ķirurgs man teica, ka šaubās, vai es jebkad vēl varēšu dejot, jo nezina, cik stipra būs mana roka. Tomēr mana apņēmība, daudzas fizioterapijas nodarbības - un es esmu atpakaļ uz stieņa! Un par to esmu ļoti laimīga, jo pirmajā mirklī, kad uz rokas uzkrita tas smagums, man prātā uzreiz iešāvās šausmīgas bailes, ka vairs nekad nevarēšu dejot. Bet te nu es esmu! 

Bet vai nav bail, ka atkal vari satraumēties?

Dzīvē jau visur var dabūt traumas. Patiesībā man ir ļoti bail no augstuma! Es pat nezinu, kāpēc. Taču tieši bailes man dod to eiforijas sajūtu.

Pēc katras uzstāšanās manī ir pateicība, ka joprojām esmu palikusi dzīva! (Smejas)

Vienkārši nepieciešams stāties pretī savām bailēm. 

Foto: Jānis Škapars/ Rūdolfs Liepiņš / TVNET

Un vai kādreiz ir gadījies saņemt nepiedienīgus piedāvājumus no saviem atbalstītājiem un faniem? 

Ne gluži. Dažreiz sociālajos tīklos man vīrieši vēstulēs sūta savu dzimumlocekļu bildes, taču tās laikam saņem visas mūsdienu sievietes. Es nekavējoties bloķēju tos cilvēkus. Jo mana reakcija ir: "Nopietni? Ja tev ir tāds izmērs, tev nevajadzētu ar to lepoties un sūtīt bildes!" Taču lielākā daļa cilvēku ir ļoti atbalstoša. Turklāt lielākoties es komentārus saņemu no sievietēm, kuras raksta, ka es viņas iedvesmoju, vēloties saņemt fitnesa padomus. 

Tu esi tik pozitīva un atvērta personība! Kā tev izdodas atrast laiku treniņiem, šoviem, pasaules apceļošanai un vēl paspēt būt tik jaukai pret cilvēkiem?

Es vienkārši mīlu to, ko daru, un tas mani dara laimīgu! Ja mani noliks pie ofisa galda, būšu ļoti nelaimīga, man ir ļoti grūti nosēdēt mierīgai. Es vienmēr cenšos kustēties.

Pat ja eju pa ielu un ieraugu stabu, mana pirmā doma ir - hm, es uz tā varētu izpildīt kādu triku!

Pat tagad, sēžot un runājot ar tevi uz šiem krēsliem, es domāju, kādus trikus uz tiem varētu īstenot! 

Var redzēt, ka tā ir visa tava būtība.

Tieši tā! Jo brīdī, kad tu apstājies un pārstāj sev mest izaicinājumus, tu paliec vecs un padodies dzīvei. Dzīve ir jāsvin, izbaudi katru dienu! 

Es zinu, ka tev ir vīrs. Ko viņš domā par tavu profesiju?

Viņš dievina, ko es daru! Viņš bija ļoti bēdīgs, ka nevarēja ar mani atbraukt uz Rīgu, jo pats ir ārzemēs. Bet viņš atbalsta visu, ko daru. Vīrs organizē visu manu dzīvi, jo es esmu ļoti haotiska. Viņš ar mani ir lepns un ar nepacietību gaida video no katras manas uzstāšanās. Esmu ļoti svētīta, ka visa mana ģimene mani tā atbalsta. 

Foto: Rudolfs Liepins

Atklāj par sevi kādu noslēpumu!

Es pat nezinu! Vai tas ir noslēpums, ka man garšo kečups ar visiem iespējamiem ēdieniem? Bet vispār es neesmu noslēpumu cilvēks. Ja man kāds kaut ko pastāsta, es to izpļāpāšu tālāk - neapzināti! Man pat reizēm vajadzētu aizvērt muti, bet neizdodas! 

Vai varam tevi gaidīt nākamgad?

Es ļoti ceru! Noteikti gribu, lai arī Latvijas auditorija mani šeit gaidītu! 

Foto: Ieskats erotikas festivālā "Erots 2020"

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu