Mesi: Neimars nožēlo, ka viņš atstāja "Barcelona"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Luiss Svaress, Neimars un Lionels Mesi
Luiss Svaress, Neimars un Lionels Mesi Foto: Reuters/ScanPix

Brazīlijas futbola zvaigzne Neimars nožēlo, ka viņš pirms trim gadiem atstāja Spānijas klubu "Barcelona", intervijā spāņu laikrakstam "Mundo Deportivo" pastāstīja argentīnietis Lionels Mesi.

2017. gadā Francijas klubs Parīzes "Saint-Germain" no "Barcelona" komandas iegādājās Neimaru par 222 miljoniem eiro, kas ir pasaules rekords viena futbolista līguma izpirkuma maksai.

Ārzemju mediji jau vairākkārt spekulējuši, ka Neimars vēlas atstāt PSG komandu. Mesi intervijā pastāstījis, ka slavenais Brazīlijas futbolists vēlas atgriezties "Barcelona" vienībā.

"Viņš ir sajūsmā par atgriešanos. Viņš nožēlo to, kas notika," sacīja Mesi.

Pagājušajā vasarā PSG un "Barcelona" nespēja vienoties par finansiālajiem nosacījumiem, lai Neimars varētu atgriezties Spānijas klubā.

Mesi norādīja, ka pagājušajā vasarā notikušās pārrunas ir pamats tam, lai Neimars šovasar atgrieztos "Barcelona".

"Viņš daudz izdarīja, lai spertu pirmo soli un mēģinātu atgriezties," teica Mesi.

Neimars pēc otrdien piedzīvotā zaudējuma UEFA Čempionu līgas astotdaļfināla pirmajā spēlē kritizēja PSG komandas medicīnisko personālu, kas esot vilcinājies ar atļauju futbolistam atsākt spēlēt pēc ribu traumas.  

Brazīlijas futbolists uzskata, ka viņš bija gatavs spēlēt PSG iepriekšējos četros mačos, tādējādi viņš būtu labāk sagatavojies Čempionu līgas "play-off" pirmajai spēlei.

2015. gadā Mesi, Neimars un urugvajietis Luiss Svaress bija lielisks uzbrukuma trio, kas aizveda "Barcelona" līdz UEFA Čempionu līgas uzvarētāju titulam.

Zīmīgi, ka 2017. gadā kā viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc Neimars atstāja "Barcelona", bija viņa vēlme būt PSG komandas līderim, jo Spānijā viņš palika Mesi ēnā.

 tikt ārā no Mesi 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu