Video ⟩ Ventspilī daudzdzīvokļu nama iedzīvotāju labvēlība pret klaidoni beidzas ar nodegušu šķūni (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ugunsdzēsēji. Ilustratīvs attēls.
Ugunsdzēsēji. Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

Ceturtdien, 20. febrārī, Ventspilī kāda nama iedzīvotāju labvēlība pret bezpajumtnieku beigusies nepatīkami. Klaidonis mājas pagalmā esošajam šķūnim pielaidis uguni, vēsta raidījums "Degpunktā".

Video: "Degpunktā" sižets

Mājas iemītnieki šķūnī glabājušī dažādas sadzīves mantas, tehniku, malku un citas lietas.  Nama iedzīvotājiem bezpajumtnieks iepriekš nebija sagādājis problēmas, un cilvēki ļāva viņam tur atrasties.

Iespējams, ka tieši viņa neuzmanības dēļ mantu glabātuvē izcēlās ugunsgrēks, bet brīdi vēlāk liesmas pārņēma šķūni pilnā 120 kvadrātmetru platībā.

Ugungrēku nama iedzīvotāji pārāk vēlu. Kad ieradās glābēji, tiem jau bija ne tikai jādzēš milzu liesmas, bet arī jāglābj blakus esošās mājas iedzīvotājus un jāsargā apkārtējos īpašumus, lai uguns neizplatītos tālāk.

Trīs cilvēki no ēkas tika ārā paši, bet astoņus evakuēja ugunsdzēsēji. Nama iemītnieki informēja glābējus, ka saimniecības ēkas telpās var atrasties cilvēks, bet, kārtīgi apskatot šķūni, vīri iekšā nevienu neatrada. Divu stundu laikā liesmas tika apdzēstas.

Karstuma dēļ divos dzīvokļos izsprāga logi, bet kādai privātmājai nedaudz tika bojāts jumta segums. Vietējie uzskata, ka tā bijusi tīša dedzināšanu un galvenais aizdomās turamais ir iepriekš minētais klaidonis, kurš jau kādu laiku neesot manīts.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu