"Nav laika mirt" - vīrusa dēļ atcelta Bonda jaunākās filmas pirmizrāde Pekinā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Daniels Kreigs.
Daniels Kreigs. Foto: Reuters/ScanPix

Jaunā koronavīrusa "Covid-19" dēļ atcelta aprīlī plānotā jaunākās Džeimsa Bonda fimas "Nav laika mirt" ("No time to die") Pekinas pirmizrāde un publicitātes tūre, atsaucoties uz avotiem Ķīnas, vēsta "Variety".

Filmā pēdējo reizi ikonisko spiegu tēlos aktieris Daniels Kreigs. Tās pirmizrāde Ziemeļamerikā paredzēta 10. aprīlī.

"Covid-19" dēļ kopš Jaunā gada brīvdienām pagājušajā mēnesī slēgti Ķīnas kinoteātri un liela daļa uzņēmumu. Pat ja tie tiks atvērti, faniem nebūs iespējas satikt Kreigu un citas filmas zvaigznes aci pret aci, jo viņiem ieteikts tuvākajā laikā nedoties uz valsti, vēsta Ķīnas avoti.

Iepriekš Ķīnā atceltas visu Valentīna dienas filmu pirmizrādes, kā arī lielākai daļai citu, kam uz ekrāniem iznākt februārī.

"Covid-19" upuru skaits Ķīnā ir pieaudzis līdz 2236 pēc tam, kad pēdējo 24 stundu laikā ar šo vīrusu nomira 109 cilvēki, sestdien paziņoja Nacionālā veselības komisija.

Infekcijas gadījumu skaits pēdējo 24 stundu laikā ir pieaudzis par 397, pārsniedzot 76 000.

Infekcijas gadījumu skaita pieaugums ir palēninājies laikā, kad amatpersonām vīrusa uzliesmojuma epicentrā Hubei provincē tika dots rīkojums pārskatīt paziņotos datus, lai kliedētu "šaubas" par tiem.

Lai gan infekcijas gadījumu skaits pēdējās dienās pieaug lēnāk, izmaiņas šo gadījumu skaitīšanas metodikā ir radījušas šaubas par epidēmijas patieso apmēru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu