Sirdi plosošs stāsts - divu Austrālijas ugungrēkos bojā gājušo glābēji bērni atvadu ceremonijā dalās ar mīksto mantiņu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: EPA/Scanpix

Svētdien, 23 februārī, publiskā atvadu ceremonijā tika godināti 25 cilvēki, kuri gāja bojā Austrālijas meža ugunsgrēkos, vēsta laiksrasts "Daily Mail".

Kopš oktobra tūkstošiem māju ir skārušas liesmas un tās ir bojātas. Tāpat šīs sezonas ugunsgrēkos bojā gāja 25 cilvēki. No tiem divi bija brīvprātīgie ugunsdzēsēji.

Brīvprātīgā ugunsdzēsēja Džefrija Kītona dēls Hārvijs un viņa kolēģa Endrjū O'Doiera meita Šarlote ceremonijas laikā radīja sirdi plosošu stāstu - viņi dalījās ar mīksto mantu.

Abi glābēji gāja bojā pagājušā gada 19. decembrī, kad viņu automašīnai virsū uzkrita koks. Viņi bija daļa no četru mašīnu konvoja, kas bija ceļā, lai cīnītos ar liesmām.

"Katrs no šiem stāstiem ir pilns sāpju, zaudējumu un lielām skumjām. Tie ir stāsti par ģimenēm, kuras ir pārtrūkušas un mainītas uz visiem laikiem," sacīja Ugunsdzēsēju dienesta komisārs Šeins Fitzsimonss.

Vairāki simti ugunsdzēsēju no visām Austrālijas malām ieradās galvaspilsētā Sidenjā, lai godinātu ugungrēkos kritušos kolēģus.

Ceremonijā tika godināti ar trīsamerikāņu lidotājiem, kuri gāja bojā lidmašīnas avārijā, cīnoties ar liesmām 23. janvārī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu