Adele pēc iespaidīgās notievēšanas ir kļuvusi krietni agresīvāka (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dziedātāja Adele 58. "Grammy" balvu pasniegšanas ceremonijā.
Dziedātāja Adele 58. "Grammy" balvu pasniegšanas ceremonijā. Foto: Reuters/ScanPix

Britu dziedātāja Adele, kuru pasaule iepazina 2008. gadā kā ļoti spēcīga vokāla īpašnieci, pēdējā gada laikā strauji zaudējusi svaru - pēc šķiršanās viņa notievējusi par veseliem 45 kilogramiem. Neraugoties uz to, dziedātāja nebūt nesteidzas atrādīt jauniegūto augumu fotogrāfiem - tieši otrādāk, mediju pārstāvji ziņo, ka viņa kļuvusi visai agresīva, vēsta portāls "Postimees".

Arvien vairāk mediju pārstāvju ziņojot par dziedātājas nedraudzīgo attieksmi. Pirms pāris nedēļām dziedātāja, kura bijusi ceļā uz draudzenes kāzām, pamanījusi gaidošos fotogrāfus un nolamājusi viņus ar necenzētas leksikas palīdzību. Adelei pietuvinātas personas esot vēstījušas, ka kopš svara zaudēšanas sieviete kļuvusi krietni nervozāka un nesavaldīgāka.

Adeles personīgais treneris stāstījis, ka sievietei nācies uz pusi samazināt savas ikdienā uzņemtās kalorijas, kā arī pilnībā atteikties no dažādiem pārtikas produktiem. Dziedātāja regulāri apmeklē treniņus ar pilašu elementiem.

Adele devusies uz savu draugu Loras Dokrilas un Ugo Vaita kāzām. Viņa ceremonijā spēlējusi lielu lomu - jaunais pāris viņai uzticējis salaulāšanas godu. Pēc ceremonijas dziedātāja, kura pēdējoreiz koncertu sniedza 2017. gadā, kāpa uz skatuves un izpildīja dažus no saviem populārākajiem hitiem. Zvaigznes repertuārā atradušās arī jautrākas dziesmas - viņa izpildījusi arī grupas "Spice Girls" dziesmu "Spice Up Your Life".

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu