Otrdienas horoskops: 25. februāris (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops otrdienai, 25. februārim.

AUNS Sekmēsies intelektuāls darbs. Iespējams, par sevi liks manīt konkurenti, kuri neatlaidīgi centīsies apliecināt savu pārākumu. Ja nākas aizstāvēt savas intereses, dari to pēc iespējas nosvērtāk, apdomīgāk.

VĒRSIS Labprāt baudīsi pretējā dzimuma sabiedrību, meklēsi iespējas piedzīvot asākas izjūtas mīlas frontē. Darba jautājumi šodien novirzīsies otrajā plānā. Dienas izskaņā esi piesardzīgāks pie auto stūres.

DVĪŅI Fantāzija uzplauks ar divkāršu sparu. Lieliska diena ar mākslu, izklaides biznesu, reklāmas jomu saistītajiem Dvīņiem. Ja vēlies, vari sākt visu veidu kursus, aktīvāk iesaistīties sabiedriskajās aktivitātēs.

VĒZIS Tieksies pēc stabilitātes, lielāku akcentu liksi uz ilgtermiņa ieguvumiem. Uz tevi varēs paļauties, tiksi galā ar visiem pienākumiem, kuri tev uzticēti. Nav izslēgts, iegūsi priekšniecības atzinību.

LAUVA Dzīvespriecīgā un radošā pieeja dzīvei var palīdzēt uzlabot ienākumus, padarīt tavu rosību daudz efektīvāku. Arī ikdienišķus sarežģījumus centīsies risināt ar nestandarta metožu palīdzību.

JAUNAVA Kādai Jaunavai šodien nāksies kravāt ceļasomas un doties neplānotā komandējumā. Nebaidies no pārmaiņām, tās šobrīd dos iespēju augt, attīstīties. Dienas pirmajā pusē nevajadzētu parakstīt līgumus.

SVARI Spēsi īstenot grūtas, citkārt šķietami neiespējamas lietas. Pateicoties gūtajiem panākumiem, vairosies entuziasms, pašpārliecinātība. Tu nekautrēsies pretendēt uz kolektīva līdera lomu.

SKORPIONS Savā rīcībā būsi noslēpumains, apkārtējiem grūti izdibināms. Piemērota diena, lai sakārtotu juridiskos jautājumus, tiktu skaidrībā par saviem nākotnes profesionālajiem plāniem.

STRĒLNIEKS Nav izslēgts, nāksies papildināt zināšanas vai atšķetināt birokrātiskos samezglojumus. Diena no tevis prasīs savaldību un prasmi objektīvi novērtēt savas patiesās iespējas. Vakaru velti mīļotajam.

MEŽĀZIS Interesants mirklis tiem, kuri nodarbojas ar autotehniku, pārvadājumiem vai jurisprudenci. Emocionālā ziņā diezgan saspringts brīdis, jo tevi var apgrūtināt iekšējās pretrunas, mainīgas vēlmes.

ŪDENSVĪRS Var pieaugt interese par ezoteriku, mistiku. Kāds Ūdensvīrs var nolemt iesaistīties domubiedru grupā, asociāciju, arodbiedrību darbībā, aktīvāk aizstāvēt sabiedrības intereses.

ZIVIS Nav izslēgti pārdzīvojumi, kurus izraisīs nesenais strīds ar mīļoto. Darbā centies pilnībā koncentrēties saviem pienākumiem. Turpretim vakarā velti laiku sirsnīgai sarunai ar otro pusīti!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu