Apģērbi, no kuriem būtu jāatsakās dāmām pēc 40

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Lai arī apģērbs ir katra cilvēka pašizpausmes neatņemama sastāvdaļa, stilisti apgalvo, ka ne vienmēr vajadzētu valkāt lietas, kas mums patīk. Par to, no kāda veida apģērba būtu jāatsakās dāmām pēc 40 gadu vecuma, vēsta portāls "Rambler".

Apspīlēts apģērbs

Protams, sieviete var būt ar nevainojamām ķermeņa aprisēm jebkurā vecumā, taču ir vērts paskatīties patiesībai acīs - reti kura dāma pēc 40 gadu vecuma ir perfektā formā. Šāda apģērba vilkšana vērš uzmanību uz visām ķermeņa nepilnībām. Labāk izvēlēties brīvu apģērbu, kurš, turklāt, arī ir ērtāks.

Neona krāsas

Šo spilgto krāsu iekļaušana savā garderobē var būt riskanta pat pavisam jaunām sievietēm, savukārt daiļavām pēc 40 šāds apģērbs signalizē par bezgaumību un uzspīlētu vēlmi izskatīties jaunākām. Tas nenozīmē, ka sievietēm briedumā vajadzētu pilnībā atteikties no košām krāsām - tikai jāizvēlas toņi, kuri neliek apkārtesošajiem sažmiegt acis.

Smalks ziedu raksts

Stilisti joko, ka kleitas ar smalku ziediņu apdruku vislabāk piestāv mazām meitenēm ar rozā vaigiem un spīdošām acīm. Šis raksts vizuāli piešķir apjomu un uz pieaugušām sievietēm izskatās visai bērnišķīgi.

Sintētiskie audumi

Nav šaubu par to, ka sintētiskie audumi ir vieglāk kopjami, taču nevajadzētu aizmirst, ka tie nav īpaši draudzīgi pret valkātājas ādu, kas jo īpaši aktuāli kļūst pēc 40 gadu vecuma. Eksperti iesaka izvēlēties dabīgus audumus, piemēram, kokvilnu vai linu.

Milzīgas rotas

Šīs nav labas ziņas visām masīvo rotu mīlētājām - pēc zināma vecuma tādi aksesuāri kā milzīgi, apaļi auskari signalizē par bezgaumību. Stilisti iesaka vairāk domāt par minimālistiskām un praktiskām izvēlēm garderobē - tās parasti izskatās krietni gaumīgāk un elegantāk.

Samts

Lai arī samts tiek uzskatīts par vienu no dārgākajiem un elegantākajiem audumiem, dāmām ap 40 gadu vecumu vajadzētu kārtīgi izvērtēt domu savā garderobē iekļaut šāda veida apģērbu. Šis materiāls vizuāli padara vecāku jebkuru, tādēļ to noteikti vajadzētu kombinēt ar citu audumu apģērbu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu