Vailders pēc smagās sakāves pret Fjūriju nogādāts slimnīcā (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Deontejs Vailders pret Taisonu Fjūriju
Deontejs Vailders pret Taisonu Fjūriju Foto: Reuters/ScanPix

Bijušais pasaules boksa čempions smagsvaros Pasaules Boksa padomes (WBC) versijā amerikānis Denotejs Vailders pēc smagā zaudējuma pret britu Taisonu Fjūriju nogādāts slimnīcā, vēsta "Independent". 

Svētdienas rītā Taisons Fjūrijs un Deontejs Vailders aizvadīja savu revanša cīņu un šoreiz ievērojami pārāks bija britu bokseris, kurš ar dominējošu sniegumu lieka sava pretinieka treneriem septītajā raundā pārtraukt cīņu.

Trešajā raundā Fjūrijs spēcīgi trāpīja Vailderam pa ausi un aizsūtīja savu pretinieku nokdaunā, kas ASV bokserim bija pirmais viņa karjerā. Ar to Vaildera ciešanas nebeidzās. Cīņas turpinājumā Fjūrijs pretinieku ar smagiem sitieniem vairākkārt nosūtīja nokdaunā. Cīņas komentētāji uzsvēra, ka tieši auss savainojums amerikāni padarījis dezorientētu. 

Tiek ziņots, ka Vailders nogādāts slimnīcā, kur viņam veikta tieši auss traumas apskate. Viņa ausij šuves tika uzliktas jau uzreiz pēc cīņas, arēnas ģērbtuvēs.

Abi bokseri pirmo reizi ringā tikās 2018. gada decembrī, cīņai noslēdzoties neizšķirti.

Viens no bokseru līgumos iekļautajiem punktiem paredz, ka 30 dienu laikā Vailders var izmantot iespēju un atkārtoti izsaukt Fjūriju uz revanšu, ziņo "Boxing Scene".

Pēc šīs Fjūrija uzvaras, šķietami, neizbēgama ir brita tikšanās ar tautieti, WBA, WBO un IBF smagā svara čempionu Entoniju Džošua. Šādas cīņas uzvarētājs vienlaicīgi savā īpašumā būs ieguvis visas boksa prestižākās čempiona jostas.

Fjūrijs karjeras laikā uzvarējis 30 no 31 cīņas, 21 gadījumā to paveicot ar nokautu, deviņos pēc punktiem un vienreiz spēkojoties neizšķirti.

Tikmēr Vailders svētdien cieta savu pirmo zaudējumu karjerā. Viņš uzvarējis 42 no 44 cīņām, pirms sestdienas spēkošanās 41 dueli noslēdzot ar nokautu, bet viena cīņa bija noslēgusies neizšķirti.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu