Foto ⟩ Zēns pamet kucēnu, lai glābtu to no tēva nežēlastības (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Atstātais kucēns Renē
Atstātais kucēns Renē Foto: Facebook/Xollin

ASV nesen kāds 12 gadus vecs zēns pieņēma ļoti smagu lēmumu, viņš atteicās no sava kucēna, lai izglābtu to no tēva nežēlastības. Kucēns tika atstāts kartona kastē pie patversmes ar mīksto plīša rotaļlietu un vēstuli ar paskaidrojumu no zēna, vēsta ārvalstu mediji.

13. februārī, dzīvnieku patversme "Xollin" pie savām durvīm atrada skaistu kucēnu ar vēstuli no kāda zēna Andresa no Mehiko štata, patversme dalījās ar informāciju par jauno iemītnieku ierakstā sociālajā tīklā "Facebook".

"Kāds atstāja šo kucēnu pie patversmes durvīm. Sunim līdzi bija plīša rotaļlieta un vēstule. Vēstuli bija rakstījis kāds zēns, kurš paskaidroja, ka viņa tēvs sunīti bieži sitis un plānojis to pārdot, tāpēc viņš nolēma viņu izglābt, atstājot to labāk patversmē, kur par viņu parūpēsies," rakstīja patversmes pārstāvji.

Foto: Facebook/Xollin

Vēstulē teikts: "Mani sauc Andress, un man ir 12 gadu. Mamma un es nolēmām atstāt viņu [kucēnu] jums. Mēs to darām, tēvam nezinot, jo viņš domā, ka mēs dodamies viņu pārdot.

Viņš vienmēr sita un spārdīja suni. Reiz viņš tik smagi iespēra, ka viņam salūza aste. Es ceru, ka jūs varat viņam palīdzēt un parūpēties par viņu. Šeit ir plīša rotaļlieta, lai viņš mani neaizmirstu."

Foto: Facebook/Xollin

Patversme ierakstā skaidroja, ka "suns jānogādā pie veterinārārsta, jo jāpārbauda dzīvnieka aste, kurai acīmredzot ir lūzums, tas nozīmē lielākus izdevumus un darbu, bet par laimi suns ir drošībā."

Patversmē sunim tika dots vārds Renē. Kucēnam tiek meklēta īstā ģimene - pēc ieraksta publiskošanas, ir jau pieteikušies vairāk nekā 300 potenciālo saimnieku.

Foto: Facebook/Xollin
Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu