Vācijā karnevāla laikā skatītajos ietriecas mašīna. Cietuši vismaz 15 cilvēki, tajā skaitā vairāki bērni (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Pirmdien, 24. februārī, Vācijā, Folkmarsenes mazpilsētā Hesenes federālajā zemē tradicionālā karnevāla kolonnā ietriekusies automašīna, kā rezultātā ir daudz cietušo, ziņo laikraksts "Independent".

Vietējā policija ziņo, ka negadījumā cietuši vismaz 15 cilvēki. Starp cietušajiem esot arī vairāki bērni.

Policija automašīnas šoferi jau esot apcietinājusi. Uz notikuma vietu nosūtīts ducis ātrās palīdzības automašīnu, kā arī mediķu helikopters.

Vietējie iedzīvotāji uzskata, ka automašīnas šoferis apzināti ietriecies cilvēku pūlī un viņš speciāli braucis virsū tieši bērniem.

Policija paziņojusi, ka šoferis, kas pēc notikušā tika tūlīt aizturēts, rīkojies ar iepriekšēju nodomu. Pret viņu arī ierosināta krimināllieta par slepkavības mēģinājumu.

Frankfurtes policijas priekšnieks Gerhards Bresvils pavēstījis, ka septiņi no 30 cietušajiem guvuši smagus ievainojumus.

Izmeklētāji pavēstījuši, ka pie stūres atradies kāds 29 gadus vecs vietējais iedzīvotājs, taču aizdomās turamais šobrīd vēl neesot tādā stāvoklī, lai varētu viņu nopratināt.

Automašīna pēc ietriekšanās pūlī nobraukusi aptuveni 30 metrus, atsaucoties uz kādu aculiecinieku vēsta vietējā sabiedriskā raidorganizācija "Hessenschau".

Laikraksts "Bild" raksta, ka pēc automašīnas apstāšanās tās vadīju ielencis saniknots ļaužu bars un policijai nācies viņu pasargāt no pūļa dusmām.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu