Video ⟩ "Uzpīpējām tikai mazliet." Braukšana narkotisko vielu reibumā diviem Indijas pilsoņiem Rīgā beidzas ar aizturēšanu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Diviem Indijas Republikas pilsoņiem viesošanās Rīgā beigusies ar policijas aizturēšanu. Abi vīrieši lietoja narkotiskās vielas, turklāt transportlīdzekļa vadītājs nespēja pierādīt, ka viņam ir derīga vadītāja apliecība, ziņo raidījums "Degpunktā".

Video: "Degpunktā" sižets

Pārdaugavā patrulējošie policisti uz kādas Iļģuciema rajona ielas pamanīja "Honda" vieglo automašīnu. Transportlīdzeklim bija aizsvīduši logi un iepriekš šoferis uz ceļa bija veicis vairākus aizdomīgus manevrus. Pienākot klāt pie apturētā auto atklājies, ka pie tā stūres sēž kāds tumšas ādas krāsas jaunietis, kurš nerunā latviski, bet viņam līdzās bija vēl kāds tautietis.

Policistiem radās aizdomas, ka abi sastaptie vīrieši ir pamatīgi "appīpējušies". Likumsargi lūdza abus aizdomās turamos uzkavēties notikuma vietā.

"Tika noskaidroti abu personu dati un konstatēts, ka tie ir Indijas Republikas pilsoņi. Mašīnas vadītājs autovadītāja apliecību uzrādīt nespēja. Atvērām durvis vaļā, tur dūmu mutulis izgāzās ārā no mašīnas, zāles smaka, kāda pat sapņos nerādās. Paši arī atzina, ka ir "pīpējuši"," raidījumam "Degpunktā" sacīja Rīgas pašvaldības policijas (RPP) Kurzemes pārvaldes vecākais inspektors Valdis Kigotovičs.

Policistiem abi indieši stāstīja, ka uzpīpējuši tikai mazliet. Abi vīrieši tika aizturēti un viņiem tika atņemtas visas mantas. Uz notika vieta tika izsaukta Valsts policijas un ceļu policija, kura pārņēma darbu ar šoferi, bet otra persona tika nogādāta policijas iecirknī.

Šajā situācijā blakussēdētājam draud administratīvā atbildība par aizliegtu vielu lietošanu, bet šoferim – krietni lielākas nepatikšanas. Ja viņš nevarēs pierādīt, ka viņam ir derīga autovadītāja apliecība, pret viņu tiks ierosināts kriminālprocess.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu