Video ⟩ 86 gadus veca sieviete ar golfa sitienu vinnē jaunu automašīnu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Merija Anna Veikfīlda
Merija Anna Veikfīlda Foto: Ekrānuzņēmums no Twitter

Aizvadītajā koledžu basketbola spēlē starp Misisipi "Rebels" un Alabamas Universitātes basketbolistiem vietējiem faniem iemeslu uzgavilēt sniedza kāda 86 veca kundze, kurai savā īpašumā izdevās iegūt jaunu automašīnu.

Misisipi vienība savā laukumā ar rezultātu 78:103 piedzīvoja smagu zaudējumu, bet spēles puslaikā vietējie līdzjutēji varēja priecāties līdz ar 86 gadus veco dāmu Meriju Annu Veikfīldu.

Puslaika pārtraukumā norisinājās konkurss, kura dalībniekam no viena basketbola laukuma gala golfa bumbiņu jāieripina caurumā, kas atrodas otrpus laukumam. Veikfīldai izdevās izpildīt Taigera Vudsa cienīgu sitienu, kas viņai atnesa jaunu "Nissan Altima" automobīli.

 Video ar kundzes lielisko sitienu ātri guva atpazīstamību internetā. "Twitter" pie video publikācijas savu komentāru atstāja arī Veikfīldas meita Sandra: "Tā ir mana mamma. Ļoti priecājos. Šis ir perfekti, jo viņai vajadzēja jaunu mašīnu. Starp citu viņa ir 86 gadus jauna, kā arī ir septiņu bērnu mamma, kā arī vecmāmiņa 14 mazbērniem. Drīzumā viņa būs vecvecmamma arī sešiem mazmazbērniem."

"Viņa kādreiz spēlēja golfu, bet ne nopietnā līmenī. Tiesa, viņa vēl tagad reizi pa reizei izdara sitienus," turpināja Veikfīldas meita.

Vairāki "Twitter" lietotāji uzsvēra, ka tieši Veikfīldas sitiens bija vakara spilgtākā epizode.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu