Kobes Braienta sieva ar emocionālu runu uzstājas vīra un meitas Džiannas piemiņas pasākumā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Reuters

Vanesa Braienta 24. februārī Losandželosā esošajā “Staples” centrā sniedza emocionālu runu viņas mūžībā aizgājušā vīra Kobes un abu meitas Džiannas piemiņas pasākumā. 

Atgādinām, ka 37 gadus vecais leģendārais basketbolists un viņa 13 gadus vecā meita pagājušajā mēnesī traģiski gāja bojā helikoptera avārijā. 

Tūkstošiem cilvēku priekšā, pēc tam, kad mūziķe Bejonse bija atklājusi piemiņas pasākumu ar dziesmām "XO" un "Halo", uz skatuves kāpa Vanesa. 

Četru bērnu māmiņa atklāja savu runu ar atzinības vārdu veltīšanu Džiannai, kura sekojusi tēva pēdās kā talantīga basketboliste. Viņa uzsvēra Džiannas gādīgo raksturu un to, kā viņa vienmēr rūpējās par citiem. 

Vanesa pauda nožēlu, ka nevarēs noskatīties, kā meita izaug un sasniedz savus dzīves lielākos mērķus. 

"Mums nebija iespēja viņai iemācīt vadīt automašīnu. Es nevarēšu viņai pateikt, cik skaista viņa izskatās kāzu dienā. Džianna būtu bijusi lieliska māmiņa. Viņa bija ļoti mātišķa jau kopš tā laika, kad bija pavisam maza. Džidži, visticamāk, būtu kļuvusi par labāko WNBA spēlētāju," runā pauda Vanesa.

Sieviete ar Kobi bija precējusies 18 gadus. Savā runā viņa arēnā sanākušajiem pastāstīja, cik ļoti viņu mīl.

"Viņš bija mans. Viņš bija mans viss. Mēs ar Kobi bijām kopā kopš 17,5 gadu vecuma. Es biju viņa pirmā draudzene, viņa pirmā mīlestība, viņa sieva, labākā draudzene, uzticības persona un aizstāve.

Pāris nedēļas pirms viņa aiziešanas, Kobe atsūtīja man mīļu tekstu, rakstot, kā viņš vēlas pavadīt laiku kopā. Tikai mēs abi bez bērniem, jo es, pirmkārt, esmu viņa labākais draugs. 

Mums tā arī nebija izdevība to realizēt. Mēs bijām aizņemti, rūpējoties par savām meitenēm un vienkārši veicot savus ikdienas darbu, taču es esmu tik pateicīga, ka man ir šī nesenā īsziņa. Man tā nozīmē tik daudz," pauda Braienta. 

"Es esmu tik priecīga, ka Kobe dzirdēja Koko sakām "tete". Viņš nevarēs Bianku un Kapri vest uz bērnudārzu, būt līdzās, lai man palīdzētu saņemties vai kopā apmeklēt ārstu. Viņš nevarēs mūsu meitas vest pie altāra, viņas izdancināt.

Dievs zināja, ka Kobe un Džidži nevar atrasties uz šīs Zemes viens bez otra. Viņam vajadzēja viņus vest mājās, lai viņi būtu kopā. Mīļais, tu parūpējies par mūsu Džidži. Man ir Nata, Bebe un Koko.

Mēs mīlam un ilgojamies pēc jums, mīļais un Džidži. Dusiet abi mierā, izklaidējieties debesīs, līdz kādu dienu mēs atkal satiksimies. Mēs jūs abus mīlam un ilgosimies mūžīgi un vienmēr. Māmiņa," savu runu noslēdza Vanesa. 

Atgādinām, ka izcilais basketbolists un četru bērnu tēvs mūžībā aizgāja 26. janvārī, 41 gada vecumā.

"Sikorsky S-76" helikopters miglainos laikapstākļos avarēja kalnos netālu no Kalabasas pilsētas. 

Braients karjeru noslēdza 2016. gada 13. aprīlī, kad uzvarā pār Jūtas "Jazz" guva 60 punktus.

Braients pēdējās septiņās sezonās NBA bija apmaksātākais spēlētājs. 20 gadu ilgajā karjerā "Lakers" komanda Braientam samaksāja nedaudz vairāk par 300 miljoniem ASV dolāru.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu