Olimpiskais čempions tekvondo apvainots grupveida izvarošanā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Stīvens Lopess
Stīvens Lopess Foto: Reuters/ScanPix

Divkārtējais olimpiskais čempions tkvando Stīvens Lopess tiek apvainots grupveida izvarošanas mēģinājumā, vēsta "USA Today".

Kanādas tekvando cīkstone Audrija Anna Leblanka nākusi klajā ar apgalvojumu, ka viņa bijusi grupveida izvarošanas upuris.

Leblanka atklājusi, ka 2010. gadā kādā Dalasas viesnīcā Lopezs viņu izvarojis, bet vēl otrais vīrietis paralēli viņas mutē mēģinājies ievietot savu dzimumlocekli. Seksuālā vardarbība norisinājusies pēc tam, kad Leblanka izdzērusi kokteili, ko viņai pasniedzis Lopess. Pēc sievietes teiktā, viņa ļoti ātri pazaudējusi spēju kontrolēt sevi. Pēc tam Lopezs Leblanku aizvedis uz istabiņu, kur sieviete satika vēl divus olimpiskā čempiona draugus.

"Viņš man teica, ka viss ir kārtībā, sāka mani skūpstīt un stūma mani uz gultu," stāstījusi kanādiete.

Leblanka kopumā ir jau septītā sieviete, kura apsūdzējusi Stīvenu vai Žanu& Lopesu& (olimpieša brālis) izvarošanā. Protams, Lopesu brāļi ir nolieguši visas apsūdzības izvarošanā.

2017. gada intervijā Žans Lopess izteicās, ka nekad dzīvē nav ne pret vienu izturējies nepiedienīgi.

Stīvens Lopess ir trīskārtējs olimpisko spēļu medaļnieks. 2000. gada Sidnejas un 2004. gada Atēnu olimpiskajās spēlēs amerikānis izcīnīja zeltu, bet 2008. gadā Pekinā viņa īpašumā nonāca bronzas godalga.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu