Astrologa Pāvela Globas prognoze martam (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pāvels Globa. Ilustratīvs attēls.
Pāvels Globa. Ilustratīvs attēls. Foto: vk.com/globainstitut

Pavasaris ir atdzimšanas un vitalitātes laiks! Slavenais krievu astrologs Pāvels Globa stāsta, ka šajā mēnesī daudzi spēs izkāpt no "melnās strīpas" un atklāt jaunu iespēju apvāršņus, vēsta portāls "Postimees".

Auns

Pavasara pirmajā mēnesī Auna zīmes pārstāvju galvenās prioritātes būs darbs un sociālie pienākumi. Astrologs min, ka zem šī zvaigznāja dzimušajiem būtu jāatceras "kalt dzelzi, kamēr tā vēl ir karsta". Bez pašpārliecinātības būs risks ieslīgt šaubās un palaist garām iespēju augt visās dzīves jomās. Tiesa, ar gribasspēku nebūs gana - gaidāmi dažādi ārēji faktori, kas pieprasīs būt elastīgiem. Galvenais - nenovirzīties no kursa!

Vērsis

Saimnieciskajiem Vēršiem martā sākas īpaši veiksmīgs laiks komandējumiem, ceļojumiem un dzīves ceļa meklējumiem. Pāvels Globa uzsver, ka, ja izlemsiet kardināli mainīt dzīvi, var gadīties, ka nav atpakaļceļa. Astrologs min, ka it visam mēdz būt "zemūdens akmeņi", tādēļ šiem stūrgalvīgajiem cilvēkiem nāksies būt veikliem un elastīgiem. Var gadīties satapt ienaidnieku, kas slēpjas aiz drauga "maskas".

Dvīņi

Šiem gaisa stihijas pārstāvjiem Merkūra retrogrāds pienesīs ne mazumu finansiāla rakstura raizes. Tas gan nenozīmē, ka naudas nebūs nemaz - pavisam iespējams, ka problēmas radīs tas, ka naudas ir par daudz. Globa uzsver - svarīgākais šajā situācijā būs noturība savos vārdos, darbos un rīcībās. Dvīņiem martā būs mazliet vairāk pārliecības par saviem spēkiem, tādēļ īpašī svarīgi ir šo enerģiju novirzīt stratēģiskai plānošanai un savu mērķu sasniegšanai.

Vēzis

Astrologs zem Vēža zvaigznāja dzimušajiem iesaka martā izveidot sarakstu ar svarīgākajiem plāniem un darāmajiem darbiem šajā pavasarī, tad paskatīties uz to ar kritisku skatienu un izņemt visu, ko realizēt būs samērā neiespējami. Veiksme nebūs Vēžu pusē, tādēļ uz to nevajadzētu paļauties - nepārdomāti un viltīgi manevri var smagi ietekmēt attiecībām, projektiem un karjerai. Augošas ambīcijas, pieprasījumi un impulsivitāte tikai saasinās situāciju, savukārt pakāpeniska un stingra virzība uz sasniedzamajiem mērķiem noteikti nesīs veiksmi.

Lauva

Lauvas zīmē dzimušo prioritātes martā - veselība, saistības un darbs. Lai arī šīs lietas neizklausās pārāk "jautras", nodarbošanās ar šīm dzīves sfērām zem šī zvaigznāja dzimušajiem sagādās ne mazumu prieka. Labs laiks plānu realizēšanai - mērķtiecīga darbošanās nesīs labus rezultātus. Pašsajūtu uzlabos apjausma par to, ka viss notiek, kā plānots. Globa brīdina - steiga un emocionāli uzliesmojumi var radīt nevēlamas problēmas - ar to galā tikt palīdzēs stingra laika plānošana.

Jaunava

Pāvels Globa pragmatiskajiem Jaunavas zīmes pārstāvjiem pavasara pirmo mēnesi iesaka veltīt garīgajām praksēm, darbam ar psihologu, pagātnes nepatīkamo notikumu un traumu dziedēšanai. Tas ne tikai uzlabos garīgo pašsajūtu, bet atjaunos intuīciju un ļaus ar drošāku skatu skatīties nākotnē. Praktiskās dzīves un darba lietas šīs zīmes pārstāvjiem nebūt neies no rokas, taču tas nebūs kritiski - labāk par to neuztraukties un domāt par to, kas ir iekšā.

Svari

Svara zīmes pārstāvjiem šis mēnesis nebūs pārlieku viegls - paaugstināta iespēja iekulties dažādos strīdos ar tuviniekiem, turklāt šo konfliktu risināšanas mēģinājumi var novest pie pretēja rezultāta. Globa iesaka nereaģēt uz negativitāti un nebaidīties no haosa - galvenais ir uzticēties savai iekšējai sajūtai - jāseko dotajiem solījumiem un uzstādītajiem mērķiem. Mēneša otrajā pusē parādīsies iespēja ar veiklu manevru atrisināt mīlestības un darba dzīves problēmas, taču jābūt uzmanīgiem un jāizvērtē visi riski.

Skorpions

Šis mēnesis Skorpioniem ir izcili piemērots radošajai darbībai, mājas labiekārtošanai vai karjeras mērķu sasniegšanai. Pāvels Globa min, ka marta galvenie atslēgvārdi būs - māksla, ģimene, cīņa. Astrologs brīdina, ka harmoniska līdzāspastāvēšana būs grūti sasniedzama - būs vairāk agresijas un cīņasspara. To gan vajadzētu mēģināt kontrolēt, lai neizraisītu nevēlamas sekas.

Strēlnieks

Pavasara pirmajā mēnesī Strēlniekiem īpaši aktuālas kļūs problēmas ar naudu, īpaši gadījumos, kad ir mainīts darbs vai veikts liels pirkums. Katrā gadījumā nedrīkst ļaut, lai īslaicīgās neērtības vairo negativitāti. Zvaigzņu tulks stāsta, ka par marta pozitīvāko notikumu kļūs attiecību uzlabošana ar kādu tuvu cilvēku, un, iespējams, atbrīvošanās no kādas "hroniskas piesaistes". Strēlnieki šajā mēnesī piesaistīs īpašu pretējā dzimuma uzmanību, tādēļ ļoti iespējams, ka daudzi pavasara sākumā iepazīsies ar jaunu romantisku partneri.

Mežāzis

Mežāža zīmes pārstāvji šajā mēnesī nejutīsies īpaši droši - gaidāmas dažādas bailes, nepašpārliecinātība un trauksmes pilnas domas. Globa uzsver, ka ir svarīgi apzināties - šīs sajūtas rada nevis ārēji apstākļi, bet gan iekšējas transformācijas. Pārmaiņas noteikti nav vērtējamas negatīvi, tās vienkārši skars arī nepatīkamas atmiņas un kompleksus. Ar īpašu uzmanību jāizvētē riskanti lēmumi un idejas. Rūpes par sevi ļaus atgūt līdzsvaru un pārvarēt vēlmi vainot sevi pie visām neveiksmēm.

Ūdensvīrs

Šos neatkarību mīlošos Zodiaka pārstāvjus martā gaida aizraujošs un nervozs mēnesis - nāksies stāties pretī nelabvēļiem un ienaidniekiem. Apkārtējiem martā būs viegli nolasīt Ūdensvīra plānus un ieceres, un daudzi vēlēsies šo informāciju izmantot kaitnieciskā veidā. Ir vērts stiprināt savu reputāciju. Slavenais astrologs apgalvo, ka marta vidū iespējams kāds pārsteidzošs notikums.

Zivis

Zvaigžņu stāvoklis Zivs zīmes pārstāvjiem radīs neparastu iespēju - šīs zem šī zvaigznāja dzimušajiem būs iespēja realizēt visas savas vēlmes. Globa min, ka šis būs īstais laiks, lai iepriecinātu sevi, parūpētos par savu labsajūtu un emocionālo stāvokli. Daudzus šīs Zodiaka zīmes pārstāvjus gaida straujš kāpums pa karjeras kāpnēm un jaunas iepazīšanās, kuras var uzlabot viņu dzīvi. Marta vidū var sanākt "iepīties" nepatīkamā situācijā - no tās izkļūt palīdzēs drosme, veiklība un spēja pareizajā mirklī nomainit "maskas".

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu