"Tas bija pilnīgs mēsls!" Davids Ulstrems skarbi izsakās par Rīgas "Dinamo" (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Davids Ulstrēms (no labās)
Davids Ulstrēms (no labās) Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Zviedrijas uzbrucējs Davids Ulstrēms, kurš šo sezonu sāka Rīgas "Dinamo" komandā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā, asi kritizējis savu bijušo vienību. 

Jau oktobra vidū "Dinamo" komanda ar Ulstrēmu pārtrauca līgumsaistības un zviedru hokejists pārcēlās uz Šveices augstākās līgas (NLA) klubu "Biel-Bienne".

"Jūs redzat, kurā vietā Rīgas "Dinamo" atrodas turnīra tabulā. No psiholoģiskā aspekta ir grūti, ja tu zaudē visiem pēc kārtas," sarunā ar "Hockey Sverige" sacīja Ulstrēms. "Tas bija pilnīgs mēsls."

30 gadus vecais Ulstrēms "Dinamo" sastāvā paguva aizvadīt 11 KHL regulārā čempionāta spēles, kurās guva divus vārtus un veica trīs rezultatīvas piespēles. 

"Biel-Bienne" rindās NLA čempionātā viņam 28 mačos desmit vārtu guvumi un 20 rezultatīvas piespēles, bet lietderības koeficients ir +3. 

"Uzreiz kļuva skaidrs, ka mums nekas neizdosies. Vispirms "Dinamo" pārtrauca līgumu ar Gudļevski, kaut arī viņš neveiksmēs nebija vainīgs. Tad attiecības tika izbeigtas ar vēl vairākiem spēlētājiem, tajā skaitā mani. Sagatavošanās posms bija neveiksmīgs, mēs vienkārši nebijām gatavi sezonai," uzskata Ulstrēms.

Ulstrēms iepriekšējā sezonā pārstāvēja Amerikas Hokeja līgas (AHL) čempionāta komandu Tūsonas "Roadrunners". Šā turnīra ietvaros viņš 29 spēlēs guva desmit vārtus un veica 13 rezultatīvas piespēles.

Ulstrēmu 2008. gada Nacionālās hokeja līgas (NHL) draftā ar 102. numuru izvēlējās Ņujorkas "Islanders", bet pasaules spēcīgākajā līgā viņš kopumā aizvadījis 52 spēles, kuru laikā atzīmējies ar sešiem vārtiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu