Piektdienas horoskops: 28. februāris (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls.
Ilustratīvs attēls. Foto: Unsplash

Horoskops piektdienai, 28. februārim.

AUNS Nāksies pievērst lielāku uzmanību mājas dzīvei, tuviniekiem. Nav izslēgts, kādam būs nepieciešams tavs padoms sirdslietās. Darba jautājumi šobrīd nekādas galvassāpes nesagādās, viss ritēs kā pa diedziņu.

VĒRSIS Ja vien veicamie pienākumi izraisīs profesionālo ziņkāri, ieinteresētību, būsi gatavs strādāt vienā strādāšanā. Veiksmīgāks mirklis Vēršiem, kuriem ir savs bizness, kuri saistīti ar tirdzniecību.

DVĪŅI Panākumus vērtēsi pēc materiālās skalas. Ja būsi apmierināts ar ienākumiem, viss pārējais šķitīs maznozīmīgs. Tu lieliski sapratīsies ar kolēģiem, kāds no viņu loka var kļūt tev par domubiedru.

VĒZIS Būsi noskaņots pēc iespējas ātrāk paveikt tiešos pienākumus, lai varētu ļauties savam hobijam, sirdslietai. Varbūt būsi nolēmis veikt mājokļa labiekārtošanu. Otrā pusīte labprāt sniegs savu atbalstu.

LAUVA Vari droši realizēt radošās ieceres, ļaut vaļu fantāzijai. Materiālos jautājumus ieteicamāk risināt dienas pirmajā pusē, jo pēcpusdienā tava attieksme pret naudu var kļūt diezgan vieglprātīga.

JAUNAVA Radīsies iespējas gūt papildu peļņu. Būtiski ticēt sev, nenobīties no papildu atbildības nastas. Tu lieliski tiksi galā ar organizatoriskajiem pienākumiem, gūsi kopīgu valodu ar bosu.

SVARI Veiksies analītisks darbs. No patiesi liela informācijas apjoma izdosies izlobīt sev nepieciešamās nianses. Šī var būt zīmīga diena Svariem, kuri strādā jurisprudences lauciņā, nodarbojas ar zinātni.

SKORPIONS Pieaugs interese par kultūru, mākslu un garīgām lietām. Nav izslēgts, nolemsi apgūt jaunas zināšanas vai arī dalīties savā pieredzē ar apkārtējiem. Vakarā ieteicams doties uz sporta zāli vai baseinu.

STRĒLNIEKS Rīta cēliens izrādīsies ļoti rosīgs un vienlaikus ražīgs. Nav izslēgts, ka jau agrā pēcpusdienā būsi paveicis svarīgāko, kas nozīmē - tev atliks vairāk laika personīgajām lietām. Nekļūsti pārgalvīgs pie stūres.

MEŽĀZIS Labprāt strādāsi vienatnē. Šobrīd droši vari risināt ar grāmatvedību saistītos jautājumus, šķetināt birokrātiskās nianses. Pēc darba vēlams izvēdināt galvu, dodoties uz kādu izklaides pasākumu.

ŪDENSVĪRS Labprāt uzklausīsi apkārtējos, sniegsi viņiem padomus, morālo atbalstu, dalīsies gūtajā pieredzē. Sevi lieliski spēs apliecināt Ūdensvīri, kuri strādā par psihologiem, konsultantiem, sociālajiem darbiniekiem.

ZIVIS Jo pozitīvāk noskaņosies, jo labāk tev klāsies! Nesaasini uzmanību uz pašsajūtu, mums katram kādreiz kaut kas iesāpas, no tā nav jātaisa traģēdija. Parūpējies, lai plānotie darbi tiktu paveikti līdz galam!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu