Video ⟩ Dreifējoša kontrabandas krava? Iedzīvotājus Rīgā pārsteidz pa Daugavu peldošs nezināms objekts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Daugavas krasts
Daugavas krasts Foto: Zane Bitere/LETA

Ceturtdien, 27. februārī, vairāki Rīgas iedzīvotāji ziņojuši par aizdomīgu un nezināmu peldošu objektu Daugavas upē, vēsta raidījums "Degpunktā".

Video: "Degpunktā" sižets

Dienas vidū Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) saņēma vairākus līdzīgus vismaz ziņojumus par aizdomīgu peldošu priekšmetu Daugavas akvatorijā.

Nezināmo objektu pamanījuši pa Eksporta ielu braucošie aculiecinieki. Tāpat lielgabarīta priekšmets bijis saskatāms pat no Vanšu tilta. Straume to nesusi Ķīpsalas virzienā.

Tā kā šis nezināmais objekts varēja būt potenciāli bīstams, kaitīgs videi vai pat dreifējoša kontrabandas krava, VUGD glābēji nolēma nekavējoties doties uz minēto vietu. Viņi nolaida divas motorlaivas.

"Nokļuvām līdz šim nezināmajam objektam, kas beigās izrādījās bija vecs ledusskapis. Tālāk nodevām to Valsts policijas (VP) darbiniekiem, kuri arī domās, ko ar viņu darīt," raidījumam atklāja VUGD 7. daļas vada komandieris Renārs Silavs.

Tāpat Silavs atzīmēja, ka gadās arī šādi izsaukumi, kad iedzīvotāji nav īsti pārliecināti, vai objekts nav bīstams. Piemēram, nesen Buļļupē glābēji izvilka manekena galvu, kuru cilvēki bija noturējuši par līķi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu