Balcers ar pirmo vārtu guvumu šosezon sekmē komandas uzvaru NHL

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rūdolfs Balcers
Rūdolfs Balcers Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas hokeja uzbrucējs Rūdolfs Balcers ceturtdien, 27. februārī, guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē, palīdzot Otavas "Senators" komandai izcīnīt uzvaru.

"Senators" komanda savā laukumā ar rezultātu 5:2 (2:0, 0:1, 3:1) pārspēja Vankūveras "Canucks", pārtraucot 4 zaudējumu sēriju.

Latvijas hokejists laukumā pavadīja 12 minūtes un 34 sekundes (0:56 skaitliskajā vairākumā), nopelnot pozitīvu lietderības koeficientu +2.

Balcers izpildīja 2 metienus pa pretinieku vārtiem, veica 2 spēka paņēmienus un bloķēja 1 metienu.

Latviešu uzbrucējs vārtus guva 3. perioda 14. sekundē, tobrīd panākot "Senators" komandai 3:1 vadību.

22 gadus vecais Balcers šosezon NHL piedalījies 9 mačos, guvis 1 vārtus, veicis 2 rezultatīvas piespēles un sakrājis pozitīvu lietderības koeficientu +4.

"Senators" rindās ar 3 vārtu guvumiem jeb "hat-trick" izcēlās Bobijs Raiens, bet ar precīzu metienu un rezultatīvu piespēli atzīmējās Konors Brauns.

Raienam šī bija pirmā mājas spēle Otavā kopš viņš pabeidza ārstēšanos no alkohola atkarības. Ārstniecības programmu viņš sāka pērn novembrī. 

Savukārt 3 rezultatīvas piespēles uzvarētājiem atdeva Kriss Tīrnijs, bet vārtsargs Markuss Hogbergs atvairīja 32 no 34 pretinieku metieniem.

"Canucks" sastāvā vārtus guva Džonatans Taners Millers un Tailers Tofoli.

Video: "Senators" - "Canucks" spēles spilgtākie momenti

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu