Nāves draudi un zādzība. Rēzeknē aizturēti divi ļaundari

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ceļu policijas auto. Ilustratīvs attēls.
Ceļu policijas auto. Ilustratīvs attēls. Foto: Edijs Pālens/LETA

Rēzeknē par draudu izteikšanu un zādzību aizturēti divi vīrieši, informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Lāsma Kursīte.

Policijā saņemta informācija, ka Rēzeknē 1982. gadā un 1999. gadā dzimuši vīrieši ir izteikuši draudus 1987. gadā dzimušam vīrietim, kā arī, izsitot automašīnas "Volvo" stiklu, nozaguši mobilo telefonu.

Policija sākta kriminālprocesu par draudiem izdarīt slepkavību vai nodarīt smagu miesas bojājumu, ja ir bijis pamats baidīties, ka šie draudi var tikt izpildīti, kā arī par zādzību, ja tā izdarīta, iekļūstot transportlīdzeklī, un arī par svešas mantas tīšu iznīcināšanu vai bojāšanu.

"Operatīvā ceļā personu identitāte un atrašanās vieta tika noskaidrota. Tā kā pastāvēja risks, ka personas ir bruņojušās, palīdzībā Rēzeknes kriminālpolicijas likumsargiem ieradās Speciālo uzdevumu bataljona darbinieki, kuri veica profesionālu aizturēšanu, iekļūstot caur logu telpās, kurās slēpās noziedznieki," informēja Kursīte.

Veicot kratīšanu, telpās atrasts šaujamierocim līdzīgs priekšmets, kas bija aprīkots ar klusinātāju, kā arī 55 800 cigaretes bez Latvijas akcīzes marķējuma.

Pašlaik izmeklēšana turpinās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu