NBA apskatnieks: Beidzot redzam īsto Porziņģi (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AP/Scanpix

Uzslavas latviešu spēlētājam raidījumā "Jalen and Jacoby" veltījis bijušais Nacionālās basketbola asociācijas spēlētājs Džeilens Rouzs.

Džeilens Rouzs un Deivids Džeikobijs savā šovā analizēja "Mavericks" pēdējo uzvaru pār "Spurs".

Rouzs uzsvēra, ka "Mavericks" veiksmes atslēga ir tieši Porziņģa uzlabotais sniegums pēdējos mačos: "Viņi uzvar ne tikai tāpēc, ka Luka spēlē lieliski, bet arī tāpēc, ka beidzot redzam īsto Porziņģi." Savu kolēģi ar izsaucienu "KP ir atpakaļ!" pārtrauca Džeikobijs.

"Domāju, ka Dončiča potītes trauma ļāva Porziņģim iepazīt pirmās opcijas lomu, būt rezultatīvākam un justies labāk par sevi," piebilda Džeikobijs.

Interesantu analogu situācijai "Mavericks" komandā piedāvāja Rouzs, kurš vaicāja kolēģim, cik viņa ģimenē ir bērnu. Saņemot atbildi "Trīs, ser", Rouzs turpināja: "Kad dodaties atpūtā, tev ir jāsadala sava uzmanība uz visiem trim bērniem. Kā jūtas tavs bērns, ja viņam ir nedalīta uzmanība? Tieši to Porziņģis iepazina Dončiča traumas laikā."

Šīs sezonas gaitā eksperti vairākkārt ir uzsvēruši, ka "Mavericks" sniegums uzlabosies, ja Porziņģis uzbrukumā darbosies aktīvāk. Šobrīd Porziņģis to arī arī ir sācis darīt. Tieši šobrīd ir arī īstais brīdis izrāvienam, jo līdz regulārās sezonas beigām "Mavericks" ir atlikušas vien 23 spēles.

Šobrīd Dalasas vienība ar 36 panākumiem 59 mačos ieņem vien 7. vietu Rietumu konferencē.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu