"Draugs mani nežēloja!" Čečenu līderis kārtīgi iekaustījis Jemeļjaņenko (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Instagram

Bēdīgi slavenais jaukto cīņas mākslu (MMA) cīkstonis Aleksandrs Jemeļjaņenko aizvadījis sparinga sesiju ar Čečenu Republikas līderi Ramzanu Kadirovu. Kadrus no šā dueļa savā "Instagram" kontā publicējis pats krievu cīkstonis.

Jemeļjaņenko jaunākais savā "Instagram" kontā publicējis kadrus, kuros redzams, kā Kadirovs viņam vairākkārt trāpa ar acīmredzami sāpīgiem un precīziem sitieniem.

Pie attēla krievu cīkstonis rakstīja, ka žēlastību no drauga nav izpelnījies: "Šodien mans draugs Ramzans mani nežēloja. Sita spēcīgi un ar abām rokām!"

Pirmie kadri no cīkstoņa un Čečenijas līdera treniņa Jemeļjaņenko "Instagram" kontā parādījās jau 25. februārī. Tad krievu cīkstonis atzīmēja, ka uz Kadirovu pavisam droši var attiecināt teicienu "vīrs un vārds": "Ramzans par teikto atbild! Nedēļa sagatavošanās darbu un jau devās ringā."

Kadirovs aizvadītā gada decembrī izaicināja savu draugu uz cīņu. Jemeļjaņenko šādam aicinājumam piekrita un pat ļāva Kadirovam izvēlēties vietu, laiku un noteikumus, pēc kādiem viņu duelis norisinātos. Tāpat sportists ir atzinīgi novērtējis arī drauga fizisko formu.

Jāatzīmē, ka Jemeļjaņenko trenējas cīņas kluba "Ahmat" paspārnē, kuru sponsorē tieši Kadirovs. Savu nākamo dueli Jemeļjaņenko jaunākais aizvadīs 3. aprīlī, kad "АСА 107" cīņu vakara ietvaros viņam pretī stāsies Magomeds Ismailovs.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu