Video ⟩ "Visticamāk, aizbraucu pie sarkanās gaismas." Sieviete Rīgā izraisa avāriju, kā rezultātā cieš taksometra vadītājs (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Ilustratīvs attēls
Ilustratīvs attēls Foto: Pixabay

Piektdien, 28. februārī, Rīgā notika pamatīga avārija, jo kāda automašīnas vadītāja nepaskatījās luksoforā, vēsta raidījums "Degpunktā".

Video: "Degpunktā" sižets

Ap plkst. 10.00 kāda taksometra šofera darba diena beidzās jau no paša rīta. Tērbatas un Stabu ielas krustojumā automašīnas "Honda" vadītāja neuzmanības dēļ kļuva par avārijas izraisītāju.

"Es, visticamāk, aizbraucu pie sarkanās gaismas, sāku bremzēt, bet taksometra vadītājs brauca lielā ātrumā un tālāk viss kā miglā," raidījumam "Degpunktā" sacīja avārijas izraisītāja Svetlana.

Sieviete atklāja, ka ne telefons, ne kāda cita ierīce, kas novērstu uzmanību viņai neesot bijusi. "Man nekā nebija blakus. Ja man pat būtu zvanījis telefons – mašīna ir savienota ar telefonu caur "Bluetooth", man pēc tā nav jālien somā. Es braucu kopā ar vēl vienu sievieti, tā kā…"

Redzot krustojuma vidū apstājušos Svetlanas apvidus auto, taksometra "Renault" šoferis, nespēja laikus apturēt savu auto, kā rezultātā aizķēra sievietes mašīnu. Pats taksometra vadītājs nobrauca no ceļa, notrieca ceļa zīmi un kreisajā pusē stāvvietā esošās automašīnas "Volvo" un "Lexus". Šo divu mašīnu īpašniece kļuvusi par incidenta liecinieci.

Glābēji informē, ka vissmagāk šajā avārijā cieta taksometra šoferis, – viņš no automašīnas salona pats nevarēja izkļūt un ugunsdzēsējiem nācās likt lietā speciālos rīkus. Vīrietis tika aizvests uz slimnīcu. Prognozes par šofera izveseļošanos gan ir pozitīvas, taču pārdzīvotais un gūtās traumas noteikti kādu laiku liks par sevi manīt.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu