Foto ⟩ Rīgā ar jaudīgu koncertu atgriežas pazīstamā repmetāla grupa "Limp Bizkit"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Piektdien, 28. februārī, Rīgā ar jaudīgu koncertu atgriezās pasaulē plaši pazīstamā amerikāņu repmetāla grupa "Limp Bizkit". Portāls "Apollo" piedāvā ieskatīties iespaidīgajā koncertā ar attēlu palīdzību.

Amerikāņu grupa "Limp Bizkit" savā mūzikā apvieno gan roka, gan metāla, gan agresīvā hiphopa elementus.

Grupa "Limp Bizkit" dibināta pagājušā gadsimta 90. gadu vidū Floridā, ASV, un tās sastāvā darbojas vokālists Freds Dērsts, basģitārists Sems Riverss, ģitārists Vess Borlends, bundzinieks Džons Oto un dīdžejs "DJ Lethal" jeb īstajā vārdā Leors Dimants, kurš dzimis Latvijā, bet kopā ar vecākiem padomju gados emigrējis uz ārvalstīm.

Pasākuma rīkotāji uzsvēra, ka grupa nominēta trīs "Grammy" balvām, ieguvusi virkni citu apbalvojumu, izdevusi septiņus veiksmīgus albumus un pārdevusi vairāk nekā 100 miljonus albumu kopiju.

Rīgā bijusi gandrīz pilnā Arēna (organizatori lēš, ka koncertu apmeklēja aptuveni 10 000 cilvēku) nelieli mošpitiņi bija vērojami, kaut, protams, nav jau 2002. gads, kad visi bizkitu fani bija daudz jaunāki un trakulīgāki.

Arī paši mūziķi vairs nav nekādi jaunekļi - Dērstam 49, Dj Lethal 47, allaž ekscentriskajam Vesam Borlendam 45, bet pārējiem ap 42. Starp citu, grupa Rīgā viesojās savā oriģinālajā sastāvā, kopā ar mums labi zināmo rīdzinieku Dj Lethal (īstajā vārdā Leors Dimants), kurš kopš 2018. gada atsācis uzstāties kopā ar grupu. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu