"Iesilda "drag show" un neesoša fanu zona." Atskats uz "Limp Bizkit" koncertu sociālajos tīklos

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Rīgā ar koncertu atgriežas "Limp Bizkit"
Rīgā ar koncertu atgriežas "Limp Bizkit" Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

Piektdien, 28. februārī, ar jaudīgu koncertu atgriezās pasaulē plaši pazīstamā amerikāņu repmetāla grupa "Limp Bizkit". Pirmās atsauksmes no koncerta jau klejo sociālajos tīklos.

Toties pie pasākuma ieraksta sociālajā tīklā "Facebook" ir izveidojusies diskusija, jo daudzi "Limp Bizkit" apmeklētāji, kas bija iegādājušies fanu zonas biļetes, nebija apmierināti, ka fanu zona nebija gana nodalīta no pārējām stāvvietām.

"Koncerts baigi labais, bet fanu zonas atdalijums bija smieklīgs. Kāda starpība vispār no parastajām stāvvietām un fanu zonas? Ja piedāvā fanu zonu, reklamē to, tad vajag arī to fanu zonu nodrošināt nevis parastu līniju uz zemes novilkt," ar atsauksmi dalās kāds koncerta apmeklētājs.

Kāds cits koncerta apmeklētājs jau ir striktāks un aicina cilvēkus vērsties atbildīgajās instancēs: "Nekas nebija atdalīts! Fanu zonu biļešu īpašniekiem jāraksta sūdzība uz PTAC par nekvalitatīvu pakalpojumu!"

Kāds cits koncerta apmeklētājs bija neizpratnē par slavenās grupas iesildītājiem, komentējot, ka viņš nesaprotot, kas tas par šovu ir bijis - "Drag show?"

Foto: Rīgā ar koncertu atgriežas "Limp Bizkit"

Portāls "Apollo" jau vēstīja, ka Rīgā bijusi gandrīz pilnā Arēna (organizatori lēš, ka koncertu apmeklēja aptuveni 10 000 cilvēku). Nelieli "mošpiti" bija vērojami, kaut, protams, nav vairs 2002. gads, kad visi grupas fani bija savos spēka gados.

Arī paši mūziķi vairs nav nekādi jaunekļi - Dērstam 49, Dj Lethal 47, allaž ekscentriskajam Vesam Borlendam 45, bet pārējiem ap 42.

Starp citu, grupa Rīgā viesojās savā oriģinālajā sastāvā, kopā ar mums labi zināmo rīdzinieku Dj Lethal (īstajā vārdā Leors Dimants), kurš kopš 2018. gada atsācis uzstāties kopā ar grupu. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu